Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Skattedeklaration
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 621 registrerade yrkesverksamma
93 538 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Skattedeklaration

Behöver du en skattedeklaration? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom hantering av momsdeklarationer, person- och företagsdeklarationer, motorfordonsdeklarationer. Priset för beskattning beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänsterna: skriftliga utlåtanden om skattefrågor, meddelanden om skatte- och avgiftsfrister, information om aktuella ändringar i skattelagstiftningen, tillhandahållna av en av våra 1 577 experter i kategorin.

Se även:Priser
Vilka skatterådgivning kan jag beställa?
Vad inkluderar skatteråd?
Att hitta en skatterådgivning nära mig är det bästa sättet att se till att du tillämpar alla relevanta avdrag och tar minst skatter. mottog maximalt återbetalning från avkastningen. Skatterådgivare erbjuder möten i person, via telefon eller e-post. Många lokala skatterådgivare ger också mobila tjänster och kan träffas hemma eller på en annan plats.
Skatteavkastning för ensamhandlare och enskilda yrken (fysiska personer)
Skatteavkastning till fysiska personers inkomstskatt är en relativt enkel sak. Som ett allvarligt måste du ge information om din inkomst och eventuella arbetskostnader som arbetsredskap eller kontorsutrustning. Då kommer resten att göra din rådgivare. Din rådgivare kommer också att kunna ge råd med alla specifika skatteavdrag som är tillgängliga för ditt yrke. Det kommer också att beställa en eventuell fördröjning av inlämning av avkastning eller tillägg eller avsättning. Efter avslutad avkastning kan du fila dig eller din rådgivare, fysiskt på skattekontoret eller elektroniskt, med din signatur i lämplig form.
Skatteavkastning för företag (juridiska personer)
Skatterådgivare är experter för utarbetande av avkastning och bokslut för företagen. Som specialister på företagsskatt vet vilka avdrag som är avdragsgilla. Processen att slutföra avkastningen liknar fysiska personer.
Skatteavkastning för investerare
Om du investerar i fastigheter eller värdepapper, kommer avkastningen att ha en ny dimension för dig. Särskilt rekommenderas är skatteplanering. Specialiserad skattekonto i ditt grannskap kan hjälpa dig att maximera avkastningen om du är investerare i fastigheter. De kommer att ge konsultation inom kapitalinkomstskatt, negativa redskap och till och med tidsplaner för inredning och tillbehör i ditt leasingavtal. De kan också ge dig specifika skatterådgivning och ekonomiska prognoser om du överväger att köpa eller sälja investeringar.
Övriga skatteutlåtanden
Förutom inkomstskatter, andra skatter, såsom tilläggsskatt (moms), motorfordonsskatt, punktskatt på specifika typer av varor eller lokala skatter. Skatterådgivare till dig med förklaringen av individuella skatter, deras lagliga krav och uttalanden kommer säkert att tycka om det.
Transaktionsskattekonsult
Om du överväger att investera i tillgångar eller inköp / försäljning av bolaget (transaktion), behöver du skatteråd anpassad för dina omständigheter. Särskilda utbildade rådgivare med kvalitetserfarenheter kommer att rekommendera dig den bästa lösningen för att onödigt komma fram till din ekonomi. Leta efter någon typ av skatteråd nära Wilio.
Vanliga frågor
Varför leta efter en skatterådgivare via Wilio?
Letar du efter hjälp med skatterådgivning i ditt grannskap? Inkomstskatt kan vara förvirrande och frustrerande om du räknar det själv. För alla regler som rör vilken inkomst du måste erkänna, och de avdrag du kan träna kan ta timmar för att hitta det själv. Så fråga om hjälp med din expertskatt. Hitta dig själv i din skatterådgivare för att kunna lämna en avkastning med rätt information och kräva de skatteavdrag som du har rätt till. Det bästa stället att hitta skatterådgivaren är Wilio. På Wilio hittar du skatterådgivare som specialiserar sig på olika skattestjänster, från avkastning för ensamhandlare (fysisk person) och småföretag till omfattande beviljande av storskaliga och investerare. Ange bara efterfrågan du letar efter, och jämför erbjudanden från kvalificerade skatterådgivare för att hjälpa dig att orientera dig i reglerna och spara på skatter.
Vad är skillnaden mellan skatterådgivaren och en revisor?
Revisoren är en bokföring specialist, som också är ett av dokumenten för avkastningen. Dock måste revisoren inte längre vara en expert för att förbereda avkastning. Skatterådgivaren är en expert på skattefrågor. Det måste komponera strikta tester att endast 20-30% av kandidaterna kan hantera framgångsrikt. Först då är Adepti skrivet till skatterådgivarkammaren och kan börja utföra detta yrke. Skatterådgivaren är berättigad till att du ska behandla en avkastning, kontrollrapport och allt annat gäller skatter. Den har obligatorisk försäkring, så om de former gjorde fel för vilka finansieringsverket beviljar böter, täcker sin försäkring.
Jag behöver en skatterådgivare eller kan jag få en avkastning att träna ensam?
Kanske tror du att du sparar pengar i din egen mottagning, men du kan förbereda på lång sikt. En erfaren skatterådgivare kan se till att din avkastning har varit felfri och sparar dig från skattekontroll och potentiella påföljder och böter. Hans expertis kommer också att hjälpa dig att spara på skatter inom lagens möjligheter.
När är det bästa att engagera skatterådgivaren?
Hyr en skatterådgivare Du måste definitivt i förväg före de rättsliga villkoren för inlämning av skatteavkastning, i. i slutet av räkenskapsåret. Det är dock bäst att ge skatteexpert under räkenskapsåret om du behöver ett specifikt råd i skatteplanering. Du kommer att vara tillgänglig i tillräckligt förskott av värdefulla råd för att strukturera dina intäkter, utgifter och investeringar för att minimera din skattepliktelse.
Hur kan jag förbereda mig för ett möte med din skattrevisor?
I synnerhet är det nödvändigt att vara öppen för din skatterådgivare. Det är som om din försvarare för skatteagendan. Först och främst bör du öppet berätta om deras faktiska inkomst, skatteffekter, men också om sina planer och ambitioner. Därefter måste du i den process ha samlat all information om dina intäkter och utgifter för ett år.
Hur hittar jag en skatterådgivare?
Det bästa sättet att hitta en kvalitetsskattrådgivare i sin omgivning är att ange din efterfrågan på Wilio. Du kommer att få erbjudanden från kvalificerade rådgivare tillsammans med sina referenser och till ett överkomligt pris. De bästa skatterådgivarna börjar alltid med att fråga dig några frågor för att rätta till din situation och behov.
Hur mycket kostar skatteråd?
Typiskt pris på skatterådgivaren för förberedelse och arkivering av en avkastning för handel (fysisk person) är cirka 50 euro. Kostnad för juridiska personer, jag. Företagen är redan högre och beror på komplexiteten i dina skattefordringar - de inkomstformulär du har (t.ex. från affärer, från upphovsrätt, fastigheter, kapitalinvesteringar) och avdragsgilla föremål som täcker dig och du kommer att vilja använda dem.