Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Terrass Konstruktion
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 486 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Terrass Konstruktion

Behöver du en tjänst inom området terrassbyggande? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för förberedelse av underlaget för altan och betongplatta, montering och fixering av konstruktionen, läggning av golv, förankring och montering av pelarna, montering av taket. Priset för att göra en veranda vid huset beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: penslar, färger och lacker eller verktyg som tillhandahålls av en av våra 24 649-byggare i kategorin

Se även:Priser
Tjänster
Vad är byggare terrass?
Terrassen installerar Stollars och byggare av terrasser som vet hur man sätter brädorna jämnt och fixar dem för att stå i tidstestet. De hjälper dig att uppnå önskad design i din trädgård samtidigt som du garanterar att din terrass är säkrad, speciellt om den är installerad runt poolerna. Rörmokare terrasser kan specialisera sig på en typ av terrass eller specifika material på terrassen. De innehåller:
Lövträ terrasser
Om du gillar det naturliga utseendet på trä, kommer ingenting att överväga lövträets terrass. En sådan terrass byggd av kvalitetstimmer varar många år, men kräver regelbundet underhåll för att undvika skador på förväxling. Nackdelen är att installationen kan ta längre tid.
Tallterrasser
Modifierad tall, men inte så stark eller hållbar än lövträ, är fortfarande ett populärt val för terrasser vars installation är lättare och billigare. Om du inte gillar utseendet på en ljus tall kan färgas på vilken färg du vill ha. Tall är skyddad från rutt, svamp och termiter, men det kommer att vara nödvändigt en gång om året till olja.
Komposit terrasser
Kompositterrasser kombinerar träfibrer med återvunnet plast och ger ett naturligt utseende av trägerrasser utan underhåll. Detta starka golv är fuktbeständigt och blekande, värmer inte upp och är glidande, så det är idealiskt till exempel till poolen. Kroken är som vanligtvis kostar mer än andra typer av terrasser.
Terrass av fiendercement
Betongplattor av fibrösa cement är ett alternativ som kan utformas med vilket utseende du vill ha i trädgården. Liksom kompositterrasser har de lågt underhåll och är resistenta mot värme, fukt och skadedjur.
Vanliga frågor
Varför boka byggare Terrás via Wilio?
Vädret i Slovakien är glädjande större delen av året och låter dig använda det i stort sett yttre rymden. Har du tillräckligt med utrymme i trädgården? Känn dig fri att stå nära en terrass som blir en populär plats inte bara du utan också dina vänner och gäster. Om du inte är en erfaren snickare behöver du hjälp från en professionell när du installerar en ny terrass. Oavsett om du byter ut den gamla, slitna terrassen eller planen för en total ny lövträ, kompositterrass eller betong, på Wilio hittar du tillgängliga lokala terrassexperter. De flesta av våra terrassstillverkare arbetar oberoende av stora företag, som upprätthåller låga kostnader, men inte på bekostnad av kvalitet. Läs snickare och byggare terrasser nära dig från tidigare nöjda kunder och hitta någon du kan lita på att göra din dröm terrass blir verklighet. Känn dig fri att ange den här uppgiften idag med det pris du är villig att betala. Vänta bara på menyer och välj det mest fördelaktiga.
Krävs terrassstillstånd?
Terrassbyggnaden krävs för det mesta inga speciella bygglov. Om du planerar att bygga på ditt eget land och planlösningen inte överstiger det lämpliga området är det inte nödvändigt att ansöka om bygglov. Om du vill ha en träterrass med pergola och glaserat tak, blir det bättre informerat om det behöriga byggkontoret om det inte kommer att begära en begäran om bygglov. Det är bra att inte ha godkänt och inte försummar detta steg genom några komplikationer.
Vilket material används för terrasser?
Alla tillgängliga material som används för byggandet av terrasser har sina fördelar och nackdelar med de som är beroende av önskat utseende och från praktiska eller säkerhetsaspekter. Komposit terrasser är ett populärt alternativ till trä eftersom de är enklare att behålla, men många föredrar bara naturligt trä.
Vilken typ av terrass är lämplig för frekventa skogsbränder?
Om du bor i det hotade området, finns det alternativ till trä- och kompositterrassen. Brandbeständiga tillbehör inkluderar aluminium, cementfibrer och betongterrasser. De kan utformas för att likna traditionella träterrasser.
Hur lång tid äger byggnaden av terrassen plats?
Hur lång tid äger byggnaden av terrassen plats? Den tid som Terrace Construction-projektet tar beror på dess storlek och komplexitet. Det kan ta från några dagar till några veckor. Det är inte förutsett att det förutom att lägga brädor kan det också innefatta utgrävning av öppningarna för stubbarna och installera ett substrat eller betong för att stödja terrassen.
Vad är kostnaden för terrassen?
Terrasspriset varierar beroende på vilken typ av terrass du väljer, installation och andra faktorer. Din leverantör ger dig ett beräknat citat som du kan jämföra med andra företag.