Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Kakelgolv
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 616 registrerade yrkesverksamma
93 435 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Kakelgolv

Behöver du en tjänst inom beläggningsområdet? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för att mäta, ta bort originalgolvet, avjämna ytan, lägga nytt golv. Priset för att lägga golvet beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: avjämning, tätningsmedel, packning och lister från en av våra 26 726 asfaltläggare i kategorin.

Se även:Priser
Användbar informationVad behöver du veta
Hur fungerar kakel och kakel genom Wilio? Steg 1: Öppna webbsidan eller mobilapplikationen Wilio, leta reda på plattorna och kakelstjänsten och ange din efterfrågan - i flera enkla tryckknappar och beskriva vad du behöver. Steg 2: På kort tid får du ett potentiellt skrivbord från din omgivning som är intresserade av att realisera ditt projekt. Du kan kommunicera med potentiella spridare direkt på Wilio-plattformen, kontakta och välj ett lager som passar dig, även baserat på offentliga utvärderingar av deras arbete. Steg 3: Få en offert. Att lägga på beläggning och kakel kräver mestadels inspektion. Efter inspektionen kommer tangentbordet att veta exakt vilken typ av kakel som ska lagras i vilket utrymme och, i förekommande fall, vilket material som behöver säkerställa deras genomförande. Baserat på den här informationen kommer du att kunna erbjuda en kvalitetsnotering för ditt projekt. Steg 4: Godkänn en term och implementeringstid. Steg 5: I det överenskomna datumet för avsändaren kommer du till dig och utför allt överenskommet arbete. Vid slutförandet försäkrar behållaren att du är nöjd med de resultat som ska betalas för arbete. Vad inkluderar att lägga trottoar och kakel? Läge kakel: Tiler kan lägga golv och väggplattor i vilket rum som helst. Växande: Ta bort den gamla och placera en ny injektionsblandning mellan kakel. Packning / kuminering: Om det behövs kan experter fylla luckorna mellan nylagda plattor till tätningsmedlet som skyddar dem från allmän slitage och fukt. Vanliga frågor Fråga: Jag måste ändra den planerade tidsfristen. Hur man gör det? Svar: Tidsfrist och service som du argumenterar direkt med den valda leverantören. Skriv bara din serviceleverantör och bekräfta med honom en ny term. Fråga: Kommer ditt Wilio-papper ger egna verktyg och utrustning? Svar: Ja, Wilio Despatchers har rätt utrustning och enheter för att utföra arbete från början till slutet. Fråga: Ger priset en tjänsteleverantör till Wilio och material? Svar: Det beror på ditt avtal med leverantören. Du bör tydligt ange i din efterfrågan om du bara vill ha ett arbete eller utbud av material från avsändaren, vilket givetvis kommer att ingå i priset. Fråga: Jag är inte säker på att ta ut kakel. Kan du hjälpa mig med det? Svar: Visst, din valda box kommer säkert att tycka om det. Fråga: Vad beställs din affärstid genom Wilio? Svar: Detta beror på individens individuella lager. De flesta är flexibla och villiga att arbeta på morgonen eller sen kväll, eventuellt under helgen eller en senaste semester. Tidsfrist och implementeringstid Du argumenterar direkt med det valda lagret och det är bara på ditt ömsesidiga överenskommelse. Fråga: Var överallt är Wilio tillgänglig? Svar: Wilio Tjänsten är tillgänglig i hela Slovakien och flera andra länder.