Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Kakelsättning
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 486 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Kakelsättning

Behöver du en tjänst inom området stenläggning och plattsättning? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för att mäta, ta bort originalgolvet, avjämna ytan, lägga nytt golv. Priset för att installera kakel beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: avjämning, tätningsmedel, packning och lister från en av våra 30 186 asfaltläggare i kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför sök efter specialist för kakel och beläggning på Wilio?
Nya kakel och beläggning kan omvandla ditt badrum, kök eller terrass. Denna eleganta och slitstarka yta är helt enkelt underhållen, rensar, varar länge vackra och utan repor. Enligt vilka material, former och kappa färger du väljer att presentera dig för din hem unik atmosfär och stil. Vilken utföringsform väljer du? Keramik, porslin, granit, marmor, sten, skiffer eller terrakotta? Nyckeln till en vacker kakel är att hitta en expert som kommer att ta gott arbete i sina bosättningar. I en bra klar kommer varje kakel att placeras ordentligt och det kommer inte att finnas ojämlikheter på ytan. Den praktiska plattan kan bero på att de är alla mönster som ligger, med uniform och tunnaste grout. Wilio hjälper dig att hitta en skicklig expert för att installera kakel och kakel som är villiga att inleda ditt projekt när det passar dig.
Vilka färdigheter gör kakan?
Tilers arbetar med ett stort antal material som keramik, terrakotta, sten, glas, granit och marmor. Skatter av plattor involverar vanligtvis framställningen av ytor och inriktning av gips vid behov, ytterligare skärplattor för storlek och form, läggs kakel själva och deras grout. Många kakelverk, speciellt när återuppbyggnaden kräver borttagning av den tidigare ytan innan arbetet påbörjas.
Vilka typer av arbete gör Tiler?
Professionell kakel täcker pavar och väggar av kakel, kakel eller kakel. Den mest lutande köket eller badrummen, men beläggning och kakel används ofta i korridorerna, på terrasser, garage, i simbassänger eller på döarna. Vissa plattor arbetar också med specialmaterial och tekniker som mosaik.
Hur mycket kostar Tiler?
Kostnaden för arbete beror på hur många kvadratmeter kvadrat som kommer att beläggas eller kakel ska ställas och typen eller storleken på det använda materialet, såsom. Granit, marmor, keramik och andra eftersom vissa material är mer krävande smuts, kompensera eller kompensera. Priset kan också påverka huruvida tänger, skurna kanter, runda hörn, eller applicera silikonförsegling. Det kakelprispriser inkluderar inte priset för kakel själv och mestadels även lim, massa till leder eller tätning av silikoner. När vi jämför buden rekommenderar vi att beräkningarna innehåller samma typer och mängden material så länge det ska leverera det. Priset kan också påverka det om det är nödvändigt att ta bort de ursprungliga plattorna, oavsett om de är nödvändiga och att det är en kakel eller det måste komma från ett större avstånd. I en konventionell prissättning per kvadratmeter antar torget att alla gamla plattor avlägsnas och den rena och plana ytan är redo att starta arbetet, så om det inte behöver det i ditt uppdrag. Dessutom antar tilterna att det kommer att bli ett kvadratiskt eller rektangulärt rum med vanliga former. Om rummet är icke-standard och robust, kan det kräva mer skärmaterial för att skräddarsy material, och det kommer också att påverka arbetskostnaden.
Jag har kakel och verktyg för att leverera mig, eller Tiler kommer att ta med dig själv?
Tiles kommer vanligtvis att ge alla nödvändiga verktyg och utrustning, men plattor, kakel och andra byggmaterial måste betalas efter att ha hört kakel eller leverera dig. Se alltid till att du har allt nödvändigt material. Det är bäst att komma överens om vilka material som behöver köpas innan du bekräftar citatet om kakelarbete.
Hur hittar jag en bra kakel?
På Wilio hittar du helt enkelt en praktisk och villig professionell om beläggning och kakel från din omgivning. Bara enter efterfrågan, svara på några frågor om vad beläggning eller kakel behöver fråga och vänta på erbjudanden från erfarna plattor.
Hur lång tid tar det kakel?
Det beror på materialet, från mängden förberedande verk som behövs och hur många meter kakel eller beläggning kommer att bli ombedda. Mindre arbete kan göras om några timmar, medan större projekt som att ta bort och installera nya kakel i köket och badrummen kan ta flera dagar.
Kan jag göra kakel gör mig själv?
Det kan tyckas att belagda badrummet eller köket kan verkligen alla. Men för att fixa de felaktiga plattorna kräver helt för att demontera hela installationen och börja helt från början, kräver det ofta att köpa nya material. Det är inte bara tidskrävande men också dyrt.
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Skriv i uppdraget som möjligt En beskrivning av vilket arbete du behöver utföra och i vilken utsträckning att förstå exakt vad din idé är. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
Vilka tjänster ger de tilts?Tilingtjänster
Badrumsplattor Golvplattor Kakel i köket. Reparation / byte av skadade plattor Ta bort kakel Fästning av släppta plattor Öppen spisplattor Terrass trottoar Pass / Entré / Trappa Köksytor Poolplattor Yttre plattor
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Kakelsättning
Alexander  N.
profile image
Kakelsättning
Hugo  N.
profile image
Kakelsättning
Oliver  V.
profile image
Kakelsättning
Leo J.
profile image
Kakelsättning
Theo  G.
profile image
Kakelsättning
Ebbe S.
profile image
Kakelsättning
Noah Z.