Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Takläggare
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Takläggare

Behöver du service från en rörmokare? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom fackverkskonstruktion, takisolering, takläggning, takstädning. Priset på en takläggare beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: byggvirke, isoleringsmaterial, kakel, plåttak, VVS-tång, VVS-hammare, som ger dig en av våra 30 860 rörmokare i kategorin.

Se även:Priser
Tjänster
Vad inkluderar taksatser - klampar (taktjänster)?
Taktjänster handlar inte bara om nya takhem. Taktak / Clampiari kan reparera en del av ditt tak, återställ det hela eller reparera droppsystem och avloppsugn. De kan också utföra förebyggande kontroll, upptäcka potentiella risker som kan orsaka kostsamma reparationer i framtiden. Moners är utbildade människor och har erfarenhet av arbete i höjd. Här är några specifika tjänster som du kan behöva:
Installation av takläggning
Oavsett om det är ett tak på en nybyggnad eller rekonstruerat tak på ditt nuvarande hus, kommer en clamper-takläggning att ta hand om att ditt hus har varit resistent mot vädret (särskilt regn och vind) och insidan av huset var torr. De erbjuder dig en attraktiv färg och beställer det lämpligaste taket (tankar, färgade lakan och andra arter) som behövs för att slutföra taket. Taket kan också montera ventilationsturbinerna för takskalsventilationen.
Restaurering och takrengöring
Oavsett om du behöver grundläggande rengöring eller fullständig återhämtning och omtätning, kan du hitta en expert (leverantör) som specialiserat sig på takåtervinning. Din takproduktleverantör kommer att kontrollera ditt tak, hitta brister och föreslår din takåtervinningsplan. De kan använda högtrycksrengöringsmedel och avlägsna från smuts tak utan att skada täcka. Ibland kan du bara behöva kappa och omtäta för att prata ditt taks liv. Att måla tak beställer en målare som gör höjdsarbete.
Takreparation.
Alla takreparationer börjar med statisk säkerhet (statik). Taket är farligt, det måste därför finnas användningen av personlig återförsäkring och andra enheter och skyddsstrukturer för att säkerställa arbetstagare. Din expert på takbeklädnaden kommer att utvärdera eventuella skador och ge en offert för reparationer. Takreparationer kan vara enkelt eller komplexa och kan innehålla reparation eller byte av takplattor, reparera rost eller byte av tätningsmedel eller anslutningsmedel. Det skadade taket ska korrigeras innan det händer med vatten och mögel.
Installation och reparation av takrännor
Ett effektivt vattenavloppssystem från taket (tråg och avloppsrör) är mycket viktigt. Om dina takkanter är fulla, rostiga, skadade eller lämnar, kommer de inte att fungera ordentligt och kan orsaka problem i framtiden. Taket kan hjälpa till med installationen av rännor, rännskydd och installation av ledningsröret tillsammans med rengöring av rännan för att göra allt i ett felfritt tillstånd.
Solpanel Installation och reparation (fotovoltaiska paneler)
Behöver du solpaneler på ditt tak? Din tekniker - leverantör upphandlar rätt delar baserat på dina energikrav. Fotovoltaiska paneler är installerade på den soliga sidan av taket (idealiskt orienterad syd, sydväst) och den mest effektiva lutningen av panelerna är ca 35 °. Församlingen behandlar speciella företag som föreslår och räknar det korrekta antalet paneler kommer att säkerställa montering och bifoga dem på ditt system. Solpaneler är nästan problemfria, har ett långt liv och kräver sällan omfattande reparationer. Men regelbunden solpanelrengöring hjälper till att säkerställa effektiv drift av hela systemet. Din tekniker kontrollerar också potentiell försämring av elektrisk installation och montering och kan testa dem för att säkerställa att det effektiva systemet fungerar.
Vanliga frågor
Fire Trust Roof Roofings med Wilio
Varje man förtjänar att ha ett tak över huvudet. Det finns många typer av takläggning av varierande kvalitet på marknaden. Skadat - läckande tak är mer än bara besväret - för ett särskilt negativt väder kan förändras till ett allvarligt problem, när det gäller säkerhet såväl som kostsamma interiörskador. Takreparationer bör aldrig försenas eller repareras av tillfälliga improviserade lösningar. Du bör omedelbart hantera dem, rätt och fullständigt. Oavsett om ditt tak måste utbytas helt, delvis rekonstrueras eller behövs för att rengöra det ordentligt, kan takdäckningsexpert för att möta din uppgift också vara i ditt område. Skriv bara till ditt takbearbetningsbehov du behöver göra och snart kommer att få erbjudanden från lokala proffs. Alla kommer att ha betyg och recensioner för tidigare arbete, så du kan få säkra på att återuppbyggnaden av ditt tak kommer att göras på hög nivå och i tid. Få gratis och icke-bindande erbjudanden från Wilio idag!
Vad gör tak tak / roofer?
Tak tak eller roofer installerar, korrigerar och byter tak och säkerställer deras ogenomtränglighet och motstånd mot väder. De kan också installera ytterligare takelement och system som rännor, solpaneler och blyrör.
Vilka vanliga problem kan takbeläggningar hjälpa dig?
Takläckor är det vanligaste problemet. Det kan bero på en krackad eller bruten takväska, skadat stålplåt eller yta tätningsmedel. Ett annat frekvent problem är guttersystem eller avloppsrör som kan täppas, brista, vilket påverkar takets vatten.
Taket läcker mig. Vad kan jag göra förrän de gör?
Om vatten tränger igenom taket, samla det i hinkar eller stora behållare. Flytta eventuella möbler eller personliga saker att inte smälta. Om vattnet samlas i underfootutrymmet (beaktas), ta vattnet i hinken där för att inte passera genom taket. I nödsituationen, vänligen be om lokal brandkår och räddningskorps.
Kräver takbeläggningar några specifika kvalifikationer, certifiering eller licenser?
Din leverantör - Roofer behöver kvalifikationer för att få kompetens genom att kombinera erfarenhet och formell utbildning. Professionell kompetens behövs för att driva bunden handel. Måste ta en lugnande tentamen. (Klampiär utför montering, underhåll, reparation och återuppbyggnad av alla typer av tak, takdäck och takkonstruktioner av plana och lutande tak.) Begärde grad av utbildning - central professionell skola med sträken, klampare - roofer. Kvalificering kan erhållas genom att slutföra ett ackrediterat utbildningsprogram.
Hur lång tid tar det mitt korruptionstak?
Det kommer att bero på storleken, komplexiteten i ditt tak (rakt tak, sluttande tak, takfönster, vikiere) och skador på skadan. Arbetet kan ta 2-3 eller flera dagar. Förfarande och arbetshastighet beror på vädret eftersom de flesta takkorrigeringar endast kan realiseras i torrt väder utan regn.
Hur mycket kostar takskyddet?
Priset på VVS-arbetet beror på volymen av verk, valda material, klampiara och platser. Arbetet med det genomsnittliga familjehuset kostar dig i intervallet 1000 - 2000 €. Du kan skicka efterfrågan på Wilio för att lära dig det exakta priset. Arbetsarbete - Pris från 7 € / timme. Installation av rännsystemet från 5,99 € / bm.
Användbar informationVad behöver du veta
Välja rätt taklock Du måste tänka på några viktiga saker när du väljer rätt specialist på takbeläggningarna. I den här artikeln kommer vi att överföra dig steg för steg: Välj någon som har ett påvisbart jobb Välj någon som kontrollerar taket väl Få en detaljerad citat från varje hantverk du överväger Ta reda på om Roofer är ordentligt med säkerhetsutrustning Se till att varje expert är i förväg informerad om kostnaden för hyresutrustning Betala aldrig i förväg all mängd! Kontrollera att hantverkaren är medlem i någon specifik förening. Kontrollera att arbetet är klart i ett sådant tillstånd där du kontrakterade Låt oss se var och en av dem lite djupare. Välj någon som har många specifika erfarenheter. Vilket tak har du? Došková, remsa tak och reparation av plana tak kräver mycket olika färdigheter, så uppmärksamma ett hantverk som har en specifik erfarenhet av genomförandet av liknande arbetsarbeten du behöver. Gábor B. är en roofer i 11 år och har 200 positiva recensioner på Wilio. Förklarar: "Se till att du kan njuta av den verkliga upplevelsen med ditt arbete, speciellt om det är ett stort projekt - till exempel ett helt nytt tak. De flesta tak kommer att ha erfarenhet av kakel och kakel - men många plana takprojekt inkluderar användningen av glasfibrer och andra modernare material med vilka vissa takfartyg inte har stor erfarenhet. Var därför säker på att anställa någon som har använt dessa material flera gånger - och bäst be om kopulering av det senaste arbetet. " Speciellt i stora takverk försöker man prata med tidigare kunder. Som förklarar vill en bra takbeläggningsspecialist skryta med tidigare projekt: "Normalt skulle vi visa vår portfölj med en potentiell kund - till exempel på tabletten. Och om det finns ett arbete som liknar kunden som vill ha kund, skulle vi erbjuda honom kontakt med en tidigare klient att prata tillsammans. " Välj någon som noggrant kontrollerar detta område. Fältarbete kan vara särskilt fragmenterat från hemägaren, eftersom det ofta inte kan definiera problemet eller se noggrant ut. Som stressar Gábor B. är det verkligen viktigt att välja en roofer som grundligt undersöker noggrant och fotografiskt dokument. Se till att varje specialist på taket som du kommer att be om ett citat, är prestationsplatsen faktiskt kontrollerad. Om takläckorna läcker, avslöjar inte på grundbränslet verkligen! Varje rooare ska titta på taket och utveckla en arbetsplan som brister korrekt. Om hantverkaren sätter dig ett erbjudande precis från huvudet, skulle jag vara försiktig. Gábor b.: "När sträken kontrollerar platsen, bör du förklara i detalj vad är problemet och visa dig detaljerade foton. Detta är särskilt viktigt i händelse av ett takproblem eftersom det är osannolikt att ägaren av huset kan bedöma det drabbade området. " Få ett detaljerat citat från alla experter som du överväger att varje roover ska ge dig ett tydligt och detaljerat skrivet citat med en uppdelning av alla möjliga kostnader. De kan vara: Arbete - inklusive leasing några underleverantörer Material inklusive moms och andra skatter Parkeringsavgifter Avfallshanteringskostnader Uthyrning av andra verktyg eller utrustning Säkerhets- eller byggarbetsutrustning - som fäktning eller bärbar toalett Varje citat bör också förklara avgiftsstrukturen (det är en timme, per dag eller för en fast ränta för hela arbetet?) Och markera när några betalningar måste göras. Till exempel - väntar på något material att betala i förväg? Eller är näringsidkaren glad att betala efter fullbordandet av hela projektet? Slutligen bör varje objekt innehålla en detaljerad beskrivning av arbetet. Se till att du får samma information från alla hantverkare - så du kan jämföra liknande produkter. Och om du tror att någon detaljer saknas i menyn. Få ett gratis citat. Vi hjälper dig att träffa professionella takare i ditt område och få riktiga bud idag. Ta reda på om klämplaren använder säkerhetsutrustning ordentligt. Varje rooDer bör överensstämma med de olika reglerna för arbete i beloppet, nämligen dekret nr. 374/1990 Coll., Del 9. Användning av byggnadsställ (i motsats till stegen) är inte alltid nödvändig. Toekanten skulle dock förklaras utan problem eftersom det planerar att använda sin enhet säkert och på ett sätt som ligger i linje med lagen. Se till att varje Stremár i förskott informeras om kostnaden för hyresutrustning. Uthyrning av viss utrustning kommer sannolikt att orsaka betydande kostnader - så det är viktigt att hantverkaren du väljer i förväg informerad om eventuella extra avgifter. Gábor B. förklarar: "När det gäller den utrustning som näringsidkaren använder, är det verkligen bara en fråga om preferenser. Till exempel använder jag aldrig byggnadsställningar - om arbetet inte kräver det. Det är inget fel med kvittot på ett takläggning som använder byggnadsställningen, men husägaren bör inse att hans hyra är dyr, så Tradesman skulle ha dig för dessa ökade kostnader i förväg innan du begår dem. Idealiskt bör de innehålla byggnadsställningar separat från arbetskostnader och något material. " Betala aldrig i förväg all mängd! Några tak som täcker specialister gillar att vänta med betalningar för att avsluta arbetet. Andra kan först begära en insättning, särskilt för större projekt. Men du borde inte betala mer än 25% innan du börjar arbeta. Och ge aldrig ett jobb till hantverket som vill ha en före full mängd. "Var inte rädd att fråga taket om du kan skjuta upp betalningen tills det gör det! På så sätt ska du reparera korrekt. En bra professionell som är övertygad om i ditt hantverk skulle inte ha några problem med det. " Jag vill ha bilder från all reparation. Innan du betalar bör du kräva fodokumenter från arbetsprocesser: "Se till att hantverkarna kommer att göra många bilder av avslutat arbete och ge dig dem. På så sätt kan du markera det på allt som inte är helt bra - till exempel på en krackad kakel eller överdriven användning av silikon - innan du betalar den. Vi skickar faktiskt droner för att ta bilder - speciellt för stort arbete. " Således får kunderna ett rymdskott av huset och många detaljerade detaljerade bilder av arbete som utförs som lätt kan närma sig. Om något går fel efter att ha slutfört jobbet, var inte rädd för att kontrollera ett annat företag än det ursprungliga. Du får en expertoberoende andra åsikt om det ursprungliga företaget kommer att försöka utmana vad som behöver göras. Det är bara en bett ammunition extra du kan ha i bakfickan om du behöver det.