Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Kurirtjänster
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Kurirtjänster

Behöver du en tjänst inom området transport, transport, kurir? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom transport av paket, försäkring av transporterat gods, priserbjudande. Priset för leverans beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänsterna: ytterligare kommunikation, förändringar i transport som tillhandahålls av en av våra 27 904 kurirer i den givna kategorin.

Se även:Priser
Tjänster
Vad inkluderar budtjänster?
Att välja är många och är inte nödvändigt att begränsa ditt val endast till stora kurirföretag. Här är några fraktalternativ du kan välja:
expressleverans
Om du behöver en kundorder för att leverera brådskande eller låta dig skriva in viktiga juridiska dokument, så kan du komma överens om expressleverans via kurir. Express-tjänster används vanligtvis för föremål med ett senmeddelande som enkelt kan hämtas och levereras. De flesta kurirer kommer att erbjuda dig mellan hämtning och uppladdning 2 - 3 timmar, beroende på din plats. Kuriren kommer till dig hemma eller till dig till företaget, hämta paketet och leverera det så snabbt som möjligt till destinationen.
Urban leverans samma dag
Kommunal leverans på samma dag är en lämplig lösning för de kunder som levererar varorna till de platser som inte lätt får. Denna typ av leverans kan också användas för att leverera mat eller möbelöverföring. Kuriren kommer definitivt att erbjuda dig några gånger för att hämta och leverans så att den passar dig.
Leverans nästa dag
Denna typ av leverans är ett lämpligt val för sådan leverans när dina varor kanske inte kommer från punkten och att peka B brådskande snabbt. Leverans till den andra dagen är billigare än leverans samma dag. Det används främst i servering av möbler, mattor eller bilverk. Vanligtvis kommer det att finnas en hämtningstid och tid för uppladdning beroende på leveranspunkten. Du kan använda den här tjänsten en gång eller beställa en vanlig kurir för att matcha dina affärsbehov.
Interstate transport
Vissa kurirtjänster har egna interstate-leveranser eller samarbetar med Interstate Courier-tjänster som kan se till att paketet kommer till destinationen. Varorna är hemma att plocka upp en lokal tjänst, bär den i depået där varorna sorteras, laddar den medföljande leveransen och går till leveranspunkten. Denna vara kommer att ges till leveransplatsen inom några dagar till vecka beroende på leveransplatsen.
Leverans till utomlands.
Kanske gör du online eller vill snälla familjen utomlands ett paket. Det utnyttjar bara tjänsten för en utländsk kurirleveransservice kommer att vara rätt. Med din kurir vet du innan du hämtar för att komma överens om priset, den eventuella vikten av paket som är medvetna om kostnaderna för frakt. För vissa utomeuropeiska tjänster kan du hantera din försändelse till lageret för vidare leverans.
Vanliga frågor
Varför hyr du kurirtjänst genom Wilio?
Har du ett paket eller dokumentdokument men har inte tid att gå till staden? Behöver du skicka varor interstate eller utomlands? När du skickar dokument måste du inte längre förlita dig på "mail slimeter" eller fraktföretag som transporterar dig större sändningar. Courier dina varor kommer att hämta och levereras vid en tid som passar dig bara. Bästa kurirtjänster finns på Wilio. Ange bara din förfrågan och anslut med en prisvärd kurirleverantör som levererar ditt paket där du behöver det.
Behöver du en kurir med en speciell licens?
För vissa typer av överföringar kan du behöva en kurir med en särskild licens som behövs för att bära. Innan sändningsbekräftelsen, kom ihåg att säkerställa att kuriren har relevant licens och försäkring.
Vad är kurirtjänsten?
Courier-tjänster markerar och levererar mail, dokument, små paket och stora sändningar. Varorna hämtar sig från din bostad eller affärsadress och levererar den till destination med hjälp av ett lämpligt valt och utrustat fordon.
Vilka saker är de vanligaste levererade via kurirtjänster?
Kurirer kan leverera nästan allt. De vanligaste föremålen är juridiska dokument, gåvor, kontorsmaterial, böcker, bildelar och musikinstrument. Vissa kurirer kan också leverera stora föremål som möbler eller större mängd varor. Det finns dock också en lista över objekt som kuriren inte laddar och levererar inte. Det finns till exempel livliga djur, skjutvapen eller farligt gods.
Vilka fördelar ger uthyrning av transporttjänster genom Wilio jämfört med budbolaget?
Letar du efter en transportservice via Wilio har du mer kontroll över hämtning och leveranstider eftersom det är mindre troligt att denna tjänst kommer att begränsas av en viss tidtabell.
Hur förbereder jag saker för kurir?
Korrekt förpackningsartikel hjälper till att leverera varor säkert och oskadade. Välj en lämpligt stor låda och fyll i alla ämnen med förpackningsmaterial för att skydda dina varor. Om det finns fler objekt i paketet, packa varje objekt individuellt för att uppnå bättre skydd. Bakre lådan och alla fria kanter för att säkerställa att den inte öppnas under sändningen. Namnet och adressen till leveransen ska markeras synligt.
Hur lång tid tar det till leverans?
Som regel kan du välja leveranstidsramen som passar dig. De flesta medföljande tjänster erbjuder uttrycka leverans samma dag, den andra dagen eller standardleveransen. Vissa kurirer kan ladda mer om du behöver leverera varorna tidigare.
Hur mycket kostar kurirservicen?
Det slutliga priset beror på storleken på objektet, platsen och utbudet av leverans.