Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

TV- och satellitreparation
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 473 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
TV- och satellitreparation

Behöver du en tjänst inom området TV- och satellitreparationer? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för att diagnostisera, reparera skärmens bakgrundsbelysning och moderkort, ersätta strömförsörjningen. Priset för att reparera TV- och satellitutrustning beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: byte av fjärrkontroll och byte av kablar från en av våra 4 385-reparatörer i din kategori.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför boka en lokal TV-reparation genom Wilio?
Har du ett problem med en TV och letar efter en reparatör nära dig? TV-reparationsbokningen är det rätta valet av två skäl. För det första rekommenderas det inte att du är farlig för de elektriska komponenterna och du kan orsaka ännu mer skada. För det andra, sätt TV: n att tjäna till problemdiagnosen (med hopp om att den är borttagen) är ofta billigare än att köpa en ny TV. Tack vare kvaliteten på att reparera din favorit session kommer du att kunna njuta av din favorittid i ditt vardagsrum. Det bästa stället att boka din TV-reparation och sök efter teknik i ditt område är Wilio. Du hittar erfarna experter som hjälper dig omedelbart.
Vilka är de vanligaste tv-problemen?
Vanliga problem inkluderar skärmsjukdomar, ljudväxling, fästproblem, linjer och svarta skuggor genom skärmen, brutna HDMI-ingångar och Wi-Fi-anslutningsproblem för Smart TV.
Vad ska jag göra innan jag slår på TV-reparation?
Innan du bokar en TV-reparation, gör grundläggande kontroller för att se om du kan lösa eller diagnostisera dig själv. Du kan bland annat stänga av och slå på TV: n, kontrollera de anslutna kablarna, ansluta TV: n till ett annat eluttag där en annan komponent är ansluten, kontrollera inställningar och ingångar och använd fjärrkontrollen för att återställa fabriksinställningarna.
Ska jag ha en TV-fix eller köpa en ny?
Om din TV inte är gammal är det bra att boka din reparatör för att ta reda på vilket alternativ som är ekonomiskt mer gynnsamt. Reparationsprisinformation hjälper dig att bestämma om du vill köpa en ny eller reparera din nuvarande TV.
Ska jag ta din TV till tjänst eller beställa din TVs mobil-TV i närheten av mig?
Mest föredraget val är en bokning av en mobil TV-reparation. Du kommer att kunna boka reparationen före tv-servrarna. Mobile reparatör kommer att ge de vanligaste reparations- och reservdelarna. Om problemet inte kan lösas på plats, ta din TV och slutföra sitt arbete efter beställning och leverera speciella reservdelar.
Behöver TV: s reparatörer vissa kvalifikationer?
Även om speciella kvalifikationer i allmänhet inte är nödvändiga från TV-reparatörer, har många av dem slutfört lärling eller innehar certifikat i elektronik.
Hur mycket kostar TV?
Kostnaden för att reparera en TV-reparation från Wilio varierar vanligtvis från 40 till 130 EUR. Priset beror på typ av tv, störningar, komplexitet och från den tid som krävs för att ta bort och kostnaden för alla nödvändiga reservdelar.
Behöver jag reparera och installera en licensierad specialist?
Vissa insatser kräver en licensierad specialist. Se alltid till att reparatören har relevanta auktorisationer för korrigering och installation av TV: n innan du accepterar menyn.
Vad inkluderar reparations- och tv-installation?
Reparation och installation av TV: n består av olika handlingar, med början av bedömningen av problemet och hitta orsakerna, adressera ljudproblem, bilder, bildkvalitet, byte av felaktiga eller skadade delar och inställningar för Wi-Fi-anslutningar i Smart TV-apparater. Mer komplicerade reparationer kan kräva reparatör för att ta din TV till din workshop.
Tjänster
Felsök TV
Grundläggande tjänst som innebär att du kontrollerar din TV och bestämmer orsaken till problemet. Detta kan orsakas av flera faktorer som felaktigt ledarskap, otillräcklig effekt eller dåliga / icke-funktionella delar. Reparationen kommer att försöka ta reda på kärnan i problemet och informera dig om nödvändiga reparationer och verk du måste köpa.
Reparation av tv-skärmar
De flesta TV-reparatörer kan korrigera nyare LCD- eller LED-TV. I äldre modeller utan plattskärm kan reparera mer komplicerade och reservdelar dyra eller svåra tillgängliga. Om din LCD- eller LED-TV har en knäckt eller trasig skärm, kan det i vissa fall repareras eller bytas ut. Reparatören kommer att bedöma skador och informera dig om reparationspriset och varaktigheten.
Installera Smart TVS
Intelligenta internetanslutningar är numera, men deras anslutning till Wi-Fi kan vara en komplicerad materia. Om du har ett anslutningsproblem finner reparatören problemet och löser det. Det kommer också att utföra alla steg som behövs för att ansluta smart TV till Wi-Fi och kontrollera trådlösa anslutningar och router och TV-kablar. Reparationen kommer att kontrollera Wi-Fi-signalen och i vissa fall kan rekommendera att flytta en router eller en tv för att förbättra signalen.
Jag har problem med en tv-signal. Vad kan problemet vara?
Antenn kan skadas vid storm, fåglar eller djur på ditt tak. Signalproblem kan också uppstå på grund av signalspridning som blockerar höga byggnader, träd eller andra föremål. Boka antenninstallatören för noggrann diagnostik och ta bort problemet.
Hur länge kommer satelliten att vara?
De flesta tv-satelliter är utformade för att uthärda minst 10 år. Funktionalitet beror på väderförhållanden (starka stormar, vind eller snö). Om du märker sämre funktionalitet kan det vara nödvändigt att reparera eller ersätta.
Hur lång tid tar det satellitinstallerat?
Satellitinstallationen tar ungefär 2 timmar. Om ditt hus är flera våningar eller installation av kompletterande utrustning behövs också, den här tiden kan förlängas.
Hur mycket är en TV-satellitinstallation?
Installera satellitinstallatören reserverad genom Wilio kostar från 60 till 180 euro. Priset kan variera beroende på vad du behöver installera hur hög är ditt hus eller om det också finns några reparationer.
Vad innehåller satellitinstallation?
Satellitinstallatörer kan utöva sin tekniska kunskap inom hela servicetransområdet. Här är några av de vanligaste med vilka antennflotmaren kan hjälpa dig.
Installera satellit
Rörmokaren hjälper dig med ett urval av rätt satellitantenn för ditt hem. Du måste installera satelliten utanför, vanligtvis på taket. Rörmokaren upptäcker platsen för din sändare och styr satelliten i rätt riktning. Din signal testas och ställs in för att uppnå bästa och mest tillförlitliga inkomst. När satelliten kommer att vara på plats, kommer rörmokaren att leda en kablage från satelliten genom hushållet (vägg) till TV: n. Det tar hand om korrekt engagemang och låter dig titta på dina favoritprogram.
Satellitreparation
TV-satellitfunktionalitet är vanligtvis tio år. Om satelliten inte fungerar som den har, kan det vara nödvändigt att reparera eller ny inställning. Det finns fall där frekventa och skarpa förändringar i väder, skadade träd, men även fåglar eller vilda djur kommer att leda till att satellit flyttas från rätt plats, eld eller raster. Satellitreparation kan spara pengar och du vet problemet med signalen snabbt än att köpa ny. Reparationen utför vanligtvis visuell kontroll från marken och från taket för att se vad som är problemet. Ta signalinkomsten och placerar satelliten till platsen med den bästa signalen. Om problem orsakar väder och yttre påverkan kan andra lösningar också rekommendera dig, t.ex. Installera en förstärkare som hjälper till att öka mottagarsignalen.