Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in

TV på vägg

Letar du efter en timslång make för att montera en TV på väggen? Vi har 20 528 leverantörer i den här kategorin. Skicka förfrågan.

Komma igång
33 322 registrerade yrkesverksamma
90 142 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
TV på vägg

Behöver du en service inom området väggmontage? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter att fokusera på, designa en lämplig lösning och montera TV:n på väggen. Priset för att installera ett TV-fäste beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: väggfäste, frakt- och kabelkostnader från en av våra 20 528 mästare i kategorin.

Se även:Priser
33 322 registrerade yrkesverksamma
90 142 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Vanliga frågor
Varför reserverar du montering av din TV på väggen genom Wilio?
Platsen för TV: n på väggen är design och praktisk rymdbesparing. Men dess installation är mer utmanande, så håll den på Wilio Professionals med riktiga verktyg och know-how. När du köper TV kan återförsäljaren även erbjuda installationstjänster, men du kan spara pengar och få bättre service om du hittar en TV-installatör på Wilio i ditt grannskap. Jämför din recension och recensioner av nöjda kunder och väljer en teknik som installerar din TV utan att skada på väggen och tv. Ange ett jobb på Wilio gratis och rapportera vilka väggmonteringstjänster du behöver. Du kommer att få erbjudanden från lokala installatörer och att ha en bra film och musik sessioner erfarenhet hjälper dig att involvera din hemmabio.
Varför ska jag bifoga min vägg-tv?
Det finns många anledningar att hänga TV: n på väggen. Detta är speciellt att spara utrymme, är mindre benägna att skada och det är också säkrare för barn. Samtidigt kommer TV-skärmen att förbättra designen av ditt rum och kommer att ge mer bekväm spårning och bättre erfarenheter.
Vilken storlek av tv-apparater (med vilken diagonal) kan monteras på väggen?
Välj en TV lämplig för ditt rum. Flera väsentliga faktorer måste beaktas när man väljer en lämplig diagonal diagonal. Om du väljer för liten kan det störa din komfort medan du tittar på det. Om det är för stort kan det ta över ditt vardagsrum. När vi väljer en TV, bör vi tänka på ett lämpligt observationsavstånd som utvecklas från diagonal längd och upplösning. I allmänhet behövs den större diagonalen, desto större är det sofa-screen-avståndet (ca 1m avstånd på 40cm TV-skärmdiagonalen). Rumstorleken påverkar fundamentalt storleken på TV: n. Ju högre skärmupplösning desto närmare du kan sitta. Det är lämpligt att uppnå optimalt observationsavstånd, plats där du kommer att sitta från din TV. Om du hänger en TV på väggen och dölj ledningarna i väggen, får du ett användbart och estetiskt utrymme.
Kan du montera en TV på en tegelvägg eller över eldstaden?
Ja, TV: n kan säkras på en tegel eller panelvägg. Din montering, beroende på detta, väljer rätt bifogningsmetod. Vi rekommenderar inte att du installerar TV: n på väggen över eldstaden. Om du bestämmer dig, tar du en potentiell risk för skador på TV: n med värme och förlust av garanti. Men din assembler kommer att kontrollera installationsplatsen och kommer så småningom att rekommendera det bästa.
Hur lång tid tar TV: n?
Installera TV på väggen, .t.z. Hängande TV på hållaren - konsol, och dess anslutningar, varar ca 2 timmar; Fler komplicerade installationer kan ta längre tid. Om du är intresserad av snabb, expertmontering och spara pengar, kontakta Wilio. Genomsnittlig kostnad för att montera TV: n på väggen via Wilio varierar från 20-50EUR. Grundläggande installation av en plattskärms-TV är billigare, andra tjänster som monteringshögtalare, installation av tentreater, dold kablage till visuellt obundet, kommer det att vara ekonomiskt dyrt.
Tjänster
Vad gör tekniker när du monterar på väggen?
Professionella installatörer vet hur man monterar TV: n för någon yta och täcka de nestetiska kablarna. Med robusta väggkonsoler, expertis och rätt verktyg, kommer TV: n att installera TV: n säkert, i högra höjden och utan väggavskrivningar.
Installation av tv
Ge installationsprogrammet att veta vilken storlek på den diagonala, typen och märket på TV: n måste du välja rätt hållare som säkert har sin vikt och lämna en snygg och professionell yta. Om du har speciella krav, vet en erfaren rörmokare hur man monterar TV: n på väggen utan innehavare.
Tveorer
Oavsett om din TV är ansluten direkt till väggen, det finns olika sätt att torka kablar när du installerar en TV, hemmabio eller kabel-tv för att inte predika rumsdesignen.
Högtalaranslutning
Du kan ansluta ytterligare högtalare till TV, högtalarbar, ljudpaneler och därmed få fängslande surroundljud för att ge dig en optimal hemmabioupplevelse och lyssna på musik. TV-distribution och ledningar Vi vet design och estetiskt gömmer sig i väggarna.
Tv-apparat
Om du har en ny TV installerad kan lokala tekniker också inkludera en TV-installationstjänst. De hjälper dig att ansluta kabel-TV, satellitstation (Skylink) eller Internet-TV (UPC, Magio eller Orange), med analoga kanaler och kan kalibrera TV-bildinställningen t.ex. Ljusstyrka, kontrast eller färgtemperatur enligt en standard som används i filmstudier för att göra din nya HD, 4K eller smart TV med ett maximalt.