Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Ventilation
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 499 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Ventilation

Behöver du en tjänst inom området luftkonditionering? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom inriktning, design, leverans och installation av luftkonditionering i anläggning, multifunktionsbyggnader, produktionshallar. Priset på ventilation beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: transportkostnader, service, kontrollpanel, som tillhandahålls av en av våra 16 729 experter i den givna kategorin

Se även:Priser
Tjänster
Vad inkluderar värme- och kyltjänster?
HVAC-system spelar en avgörande roll i vår inre komfort. Genom att helt enkelt trycka på knappen är de fullt kapabla att hålla oss på vintern varma och på sommaren på en kall cool. Värme- och kyltjänster inkluderar professionell installation, men även underhåll och reparation så att du kan använda sina fördelar så länge som möjligt. Värme- och kylexperter vet nästan alla märken och anläggningar från olika ventilationsföretag. Om du föredrar att anställa en utbildad teknik för att hantera ett visst varumärke, hittar vi en kvalificerad person för dig. Här är några av de tjänster du kan boka med oss:
Uppvärmning och kylning.
Specialister vid installation av uppvärmning och kylning kan hjälpa till att installera system med ett eller flera distributionssystem, rörsystem, hydroniska värmare, avdunstningsluftkonditioneringsapparater eller nästan vilket värme- och kylsystem du behöver. Som regel börjar de sitt arbete genom att beräkna hur mycket utrymme som täcker din värmare eller kylare. Om det behövs kan de också hjälpa dig att hitta de bästa ställena för att säkerställa optimal effektivitet. Vissa VVS-system kräver elektrisk, vatten och rörledning, så det är nödvändigt att använda en expert på detta arbete. De kan också utföra slutlig kontroll innan du fullt ut utnyttjar dina nya värmare eller kylare för att undvika eventuella risker i framtiden.
Uppvärmning och kylning
När det gäller uppvärmning och kylning, bör det alltid vara den högsta prioritetsreglerna / reparationen. Du kan nå en expert för att städa ventilerna och spolarna och har regelbundet luftfilter. Dessutom kan det också använda lämplig ytbehandlingsteknik och skydda dina kondensorspiraler från fukt och korrosionsackumulering. Om du vill undvika sommarvärme och krypa luft på vintern kan du planera att planera prezesonalt underhåll för att säkerställa att luftkonditioneringen kommer att fungera så smidigt och effektivt innan de plötsligt ökar eller minskar den yttre temperaturen.
Reparation av uppvärmning och kylning
Liksom varje annan enhet åldras HVAC-system från alla uppvärmnings- och kylföretag över tiden, förvärras och förfall. Vissa delar är försiktiga är: Ordliga sensorer, täppta kanaler och korroderade spolar. Vissa slutanordningar lider också läckor, överhettning och korrosion. Utan regelbundna kontroller kan dessa fall leda till ännu mer omfattande skador. Oavsett om det är på grund av ålder, överdriven eller oproportionerligt underhåll, kan reparationsexperter hjälpa dig att hitta källan till problemet och reparera ditt uppvärmnings- eller kylsystem efter behov. De kan lätt komma till dig och är också förberedda för brådskande applikationer vid oväntad sjukdom. På kort tid kan de hjälpa dig att få ditt system tillbaka till det normala och det börjar igen effektivt.
Vanliga frågor
Varför boka uppvärmning och kylning genom Wilio?
Med Wili är lättare att hitta i sin omgivning prisvärda och pålitliga experter som kan arbeta med din uppvärmning, ventilation eller luftkonditionering. Oavsett om du behöver se ett separat eller fulltjänt HVAC-system, kan du hitta någon som hjälper dig genom vår plattform. De flesta av våra installatörer har relevanta licenser och certifikat som garanterar sina färdigheter och färdigheter. Du kan anställa dem för att inspektera de gamla HVAC-enheterna och en lösning på eventuella snedvridningar av olika delar. Om det behövs kan det också lösa giftiga ångor som kan störa din interna komfort och luftkvalitet. Om du behöver byta ut eller installera en ny uppsättning luftkonditionering kan du också kontakta din hjälp till oss. Börja med att ange din uppgift med alla detaljer om dina krav. I ett ögonblick får du gratis erbjudanden från specialister som är redo att komma till dig. Boka ditt arbete med oss ​​idag och njut av mysigt boende inomhus med effektiv kylning och uppvärmning året runt.
Hur ofta ska jag fixa mina värme- och kylsystem?
Experter rekommenderas starkt att dina värme- och kylsystem inspekteras och behandlas minst en eller två gånger om året. Perfekt är också för tillåtet att fixa dem en månad eller två före högsta säsongen för att hjälpa dig att övervinna extremt värme eller vinter. Om du vill säkerställa optimal effektivitet kan du också hyra dem till månatlig eller två månaders rengöring av systemspolar eller byte av filter.
Hur vet jag om jag behöver en reparation eller byte av luftkonditionering?
Byt upp värme- och kylsystem som har tillverkats och installerats för 10-15 år sedan. På grund av hög ålder arbetar de mindre effektiva än nya modeller, vilket kan orsaka att öka elkontot. Vi rekommenderar också att du kan ersätta om de fortfarande använder gammalt kylmedel som kallas R-22. Inte bara är de föråldrade, men släpper också giftiga gaser som är betydligt skadliga för miljön.
Kan Wilio hjälpa mig att installera husets isolering?
Defenitivt Ja! För att gå "grön" och minska HVAC-konsumtionen, kan du anställa våra arbetare som monterar kvalitetsisolering. Om du inte har en idé där du ska börja, kan du ge råd om olika typer av isolering och tillsammans gör det bästa valet av material baserat på din budget och prioriteringar. Du kan installera isolering på tak, tak, interna eller utomhusväggar, golv eller alla platser som står mellan varm och kall luft.
Vad är skillnaden mellan luftkonditionering och kylning?
Medan luftkonditionering och kylning är konstruerade för att sända gas till flytande och temperaturkontroll, har dessa system sina egna olika ändamål. Luftkonditionering hjälper till att hålla den inre temperaturen antingen genom att sprida värme eller kall luft runt om i rummet. Kylskåp håller gaser i ett slutet begränsat utrymme och används vanligtvis för mat och produktskydd.
Hur kan jag minska konsumtionen av mitt uppvärmnings- och kylsystem?
Förbättra ditt HVAC-system med regelbunden rengöring och byte av luftfilter och ventilationshål. Att installera smarta termostater är också ett effektivt sätt att styra system, särskilt när du inte är hemma. För att hålla den inre temperaturen utan att vara för att förlita sig på HVAC-systemen, bör du också överväga installationen av gångjärn och rullar, isolering eller glasfönster med dubbel till trippelglas och undviker kall eller varm luft från rummet.
Vilka andra apparater kan jag boka via Wilio?
Wilio är där du hittar en pålitlig handyman för att hjälpa dig med eventuella reparationer, installationer och underhållsutrustning. Förutom värme- och kylsystem kan hantverkarna från Wilio också montera din nya diskmaskin, installera en mikrovågsugn och reparera de tvättmaskiner som inte vill snurra. Allt du behöver göra är att gå till vår plattform och hitta de tjänster du bara behöver.