Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Installera Köksblandare
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 623 registrerade yrkesverksamma
93 615 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Installera Köksblandare

Behöver du en service inom området kran- och tvättställsinstallation? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för att koppla bort det gamla batteriet, installera ett nytt batteri, byta ut sifonen. Priset för att installera tvättställsblandare beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: fraktkostnader, isoleringstejp, tätning tillhandahållen av en av våra 26 957 installatörer i kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför beställer du installationen av batteri eller handfat genom Wilio?
Oavsett om du är innovering ditt kök eller behöver montera den nya kökslinjen för första gången, är det bästa det bästa att låta dessa arbete på en professionell. Trots allt är sänkarna en viktig del av bostaden och du skulle inte vilja riskera en katastrof i köket för den felaktiga installationen. Brand en expert för att installera ett diskbänk eller vattenbatteri och du kan vara säker på att uppnå ett permanent resultat utan obehagliga överraskningar. Det bästa stället att hitta en expert som hjälper dig att installera kökshandfat eller batteri är Wilio. Skicka din beställning, välj önskad installationstyp, datum och lämplig tid och arbete kan börja!
När är det bäst att boka installationen av kökshandfat?
Om du installerar ett nytt kök eller rekonstruerar det gamla köket, ska din diskbänk vara ett av de sista stegen i listan. Innan du installerar måste du ha monterade brädor och skåp och skapa ett utrymme för en ny diskbänk.
Måste jag anställa en installatör för att installera ett diskbänk?
En professionell rörmokare är alltid ett bättre val än din granne eller kompis. Men istället för att beställa rörmokaren kommer du att granska sin expertis och erfarenhet.
Finns det några regler där kökshandfat kan installeras?
Ja. Huvudregeln är att ett minsta avstånd måste observeras mellan diskbänk och elektriska punkter.
Hur lång tid tar det utbyte av kökshandfat?
Byta ut diskbänken görs i genomsnitt i 2 timmar.
Hur mycket kostar utbyte av kökshandfat?
Vininstallationskostnader är vanligtvis cirka 50 euro, beroende på typ och längd på installationen.
Hur mycket kostar installationen av ny diskbänk?
Denna tjänst är vanligtvis i intervallet 65 - 140 EUR om du beställer tjänsten via Wilio. Priset kan variera beroende på typ av handfat, andra funktioner / anslutningar och installationslängder.
Tjänster
Vad innehåller en diskbänk installationstjänst?
Installer Kitchen Sink från Wilio tar hand om allt - väljer den ursprungliga diskbänken för att skapa utrymme för nya, installerade sänkor, passar kranar och rör och tar packning. Det kommer också att ta hand om eliminering av gammalt kökshandfat (om det behövs) och kan hantera eventuella reparationer. Vad kan du förvänta dig av leverantören av denna tjänst till Wilio:
Steg 1: Ta bort kökshandfat
Om du byter ut ett gammalt kökshandfat för nytt, demonterar installatören först det. Det stänger vattenförsörjningsventilerna under handfatet eller huvudförsörjningen och öppnar kranen för att släppa allt vatten som förblev i rören. Podröret placerar skoporna som fånga allt kvarvarande vatten efter borttagning. Nästa steg är att avlägsna vattenförsörjningsrör tillsammans med avloppsröret, beslag och diskmaskin (om tillämpligt). Finns diskklipp som placeras under utsidan och släpper dem. Innan Slez plockar upp, skär kniven tätningsmedlet som diskbänken är fastsatt på plattan.
Steg 2: Förberedelse
Efter att ha tagit bort disken rensar rörmokaren utrymmet, tar bort någon annan tätningsplatta och tvättas med tvålvatten. Tvätta och förbereda alla de ursprungliga delarna som kommer att återanvändas (till exempel dränering eller vattenbatteri). Innan du fortsätter installationen, kommer din nya diskbänk att kontrollera och montera som det snäpper till en befintlig öppning. Om inte, rekommenderar det antingen att välja en annan diskbänk eller förstora storleken på hålet med en skärning med ett sågblad tills den har en lämplig storlek.
Steg 3: Installation av kökshandfat
Installation av kökshandfat innehåller, innan den är införd i öppningen, applicera silikonförsegling till botten av diskbänken. Därefter torkar rörmokaren bort allt tätningsmedlet som läcker från kanterna, även innan spännen fästs på botten av diskbänken och rotera dem till handfatet på plats.
Steg 4: Installera vattenbatteri och återanslutningsrör
I slutet är kranen installerad och ansluter röret igen. Rörmokaren introducerar ett vattenbatteri i ett diskbänk med vattenhaltig kudde och matris som håller vattenrören på platsen. Den placerar avloppssilen och tätar den, tar bort överskott av tätningsmedel och täcker den med gummiförsegling och fläns. Den ansluter vattenförsörjningsröret och kopplar ur diskmaskinen och alla rören ihop. Slutligen kommer vattentillförselutlösarna att försöka och se till att det inte finns något oönskat vattenavlopp.