Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Webbplats
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 474 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Webbplats

Behöver du en webbtjänst? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom design, grafik, anpassad webbdesign och uppdateringar. Priset på en webbplats beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: webbadministration och värd som tillhandahålls av en av våra 6 385 webbutvecklare i den angivna kategorin

Se även:Priser
Tjänster
Vad inkluderar webbapplikationsutvecklingstjänster?
De flesta webbtjänster fokuserar på design (design), utveckling och underhåll av webbplatser. Beroende på ditt projekt kan du bara behöva en viss typ av webbexpert eller du måste kompilera teamspecialisterna med olika specialiseringar och färdigheter att samarbeta. Här anger vi några av de vanligaste webbtjänsterna och alternativen du kan förvänta dig:
Design och webbutveckling
Letar du efter en professionell webbdesigner eller utvecklare? Din oberoende IT-webbutveckling Professional kommer att hjälpa till att återuppliva visionen på din webbplats. Det kommer att förstås genom att förstå syftet med din webbplats, vad du behöver göra och innehåll som måste innehålla. Då designdesign. Efter ditt designgodkännande använder koden eller Content Management System (CMS) för att skapa en design och dess fulla funktionalitet på stationära datorer (skrivbord, bärbara datorer, bärbara datorer) och mobila enheter (mobiler, tabletter). De kommer att ladda upp er alla med innehåll (inklusive bilder och kopior) och köra det till ditt slutgiltiga godkännande. Din professionella webbdesigner kommer att slutföra den så att den laddar upp din webbplats på din valda webbhotell plattform (www) och då kommer din webbplats att testa om det inte innehåller några fel.
WordPress-webbplatser
WordPress är det mest populära Content Management System (CMS) för kraftfull webbplats nästan vilken storlek som helst. Om du vill ha din egen WordPress-design måste du anställa en oberoende WordPress-utvecklare som skapar ditt eget tema med det inbyggda WordPress. Du kan till och med lägga till e-handelfunktioner till din WooCommerce Executive. Din utvecklare WordPress kommer att överensstämma med ditt ämne, börja testa för att ge sömlös funktion och innan du listar den på din webbhotell, se till att du behöver ändringar och modifieringar.
Övriga innehållshanteringssystem
Förutom WordPress kan du anställa en rad CMS-utvecklare som täcker plattformar som WBLE, WIX, Joomla och Squarespace. Var och en av dessa plattformar har specifika inställningar angående vad du kan anpassa och hur du kan integrera olika koder och funktioner. Därför är det därför bättre att söka efter en professionell designer eller utvecklarwebbplats som specialiserat sig på ditt innehållshanteringssystem.
E-shop (webbköp)
Behöver du skapa en webbsida för din webbutik (e-butik)? Du hittar den utvecklare som specialiserar sig på e-butiker och alla populäraste plattformar för online-butik, inklusive Shopify, WooCommerce, Magento och Opencart. Var och en av dessa plattformar är viktigt att anställa en erfaren utvecklare. E-handel har många rörliga delar, inklusive din valda design, produktportfölj, produktdetaljer, databaser, lagernummer, kundkontaktuppgifter och betalningssystem. Din utvecklare kommer att göra omfattande test innan projektet avslutas. Med utveckling kommer du förmodligen att arbeta tillsammans efter att ha startat en e-butik på sitt underhåll så att din webbutik är fri från fel.
Kodning och databaser
Det finns så många programmeringsspråk och koder som utgör webben. De vanligaste koderna du kan hitta i specialutvecklare inkluderar HTML, Java, JavaScript, PHP, CMS, CSS och JQuery. Många utvecklare specialiserar sig också på databasutveckling, inklusive MySQL och SQL-databaser. Om du är osäker på den typ av webbkompetens och kod som du behöver för ditt projekt är okej att vända och fråga utvecklaren baserat på hans erfarenhet, vilket rekommenderas.
Vanliga frågor
Najmosta betrodde IT-experter på platsutveckling med Wilio
Nuförtiden antar jag inte ett företag utan närvaro på webben - och för alla avsikter och ändamål. Människor blir så beroende av Internet att du inte har en webben även om du är en lokal familjens restaurang eller hörn, kostade du dig möjlighet att komma framför ditt ansikte otaliga potentiella kunder. Webben är en digital tolkning av ditt företag. Som en bra näringsidkare säkerställer att framsidan av butiken är bra och sparkly ren, så att din webbplats måste se frestande och tydlig om den måste nå potentiella kunder du hoppades. Men utvecklingen av kvalitetswebbplats kräver mycket specifika färdigheter - också som äger några av oss. Lyckligtvis finns det experter att utveckla webbapplikationer som väntar på dig. Allt du behöver göra är att be om hjälp genom Wilio! Om du är intresserad av bästa möjliga möjligheter som Internet erbjuder, bara gå till Wilio, ange din förfrågan och få gratis bud idag! Överför ditt företag vid det 21: a århundradet. Eld idag på Wilio den bästa nominella och professionella IT-webbplatsutvecklaren!
Vad förstår vi under webbdesign?
Webbdesign (design) innehåller olika aspekter av webbplatsen som skapas som webbplatslayouter, grafisk design och innehållsskapande, till exempel artiklar i bloggar, produktsektioner, fotogalleri etc. Webbplatser skapas vanligtvis i ett språk som heter HTML. Webbdesigners Skapa en webbplats med HTML-märken som beskriver metadata och innehåll. Arrangemanget och utseendet på elementen på webbplatsen är vanligtvis CSS eller Cascading Styles. Deras uppgift är att skapa en grund för hur webbplatser ser och arbetar.
Hur kan webbdesign hjälpa mitt företag?
Webbdesign är oerhört viktigt, speciellt om du har en webbutik. Det tar vanligtvis 30 sekunder till människor att bestämma om platsen är attraktiv nog. Om din webbplats inte ser så bra ut på mobilen som en bärbar dator eller dator, kommer potentiella kunder inte att vara störda med surfning. Om din webb laddas för långsamt, lämnar folk det och ditt företag kommer inte att märka det.
Hur väljer jag en webbdesigner?
Päron vad du behöver och publicerar det i detalj på Wilio. Bestäm hur många sidor på din webbplats du vill ha vilken typ av innehåll du vill ha på det och säg om du vill att webbdesignern ska ge något innehåll. Du kan också fråga om du behöver gästwebbplatser och / eller hjälp med innehållshantering om du inte redan har gjort det. Ge en budget och definitivt hur snart du vill att din webbplats ska publiceras.
Vilka är fördelarna med att hyra en webbdesigner genom Wilio?
Den angivna webbdesignern genom Wilio har många fördelar. Det är särskilt snabbare och bekvämare. För att hitta en bra webbdesigner behöver du inte slösa tid på att leta efter dussintals söksidor. Du måste bara publicera arbete med grundläggande detaljer om dina krav. Då kommer lokala kvalificerade och störande webbdesigners att ta itu med dig. Efter att ha tittat på deras referenser och priser kan du välja vilken webbdesigner som ska fungera på din webbplats.
Måste jag tillhandahålla några verktyg eller utrustning för din webbplatsförslag?
Du är inte skyldig att ge ingen av verktygen eller utrustningen för din webbdesign, som bärbara datorer eller bordsdatorer. Det är standard att webbdesignern har egen utrustning, och våra webbdesigners är professionella som har kunskap och utrustning. Du kan ge dem innehållsinmatningar som du vill placera på din webbplats, till exempel dina produkter Bilder, produktinformation, provvideor, företagsinformation och annat liknande innehåll.
Hur lång tid tar webbdesign?
Den tid som behövs för att skapa en bra webb ska ta ca 3 till 4 månader. Beroende på vilken omfattande du vill ha en webbplats kan det ta från början av projektet för att starta det online och 6 månader eller längre. Du kan hitta en webbdesigner som kan hantera den under en kortare tid, men kom ihåg att den här tidsramen är baserad på IT-standarder.