Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Evenemang
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Evenemang

Behöver du en tjänst inom området bröllop, högtider, event? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsproffs för rymdsäkerhet, rymddekoration, ljus och ljud, DJ och musikcatering. Priset för sociala evenemang beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: fotograf, kameraman, moderator, tillhandahållen av en av våra 3 147 specialister i den givna kategorin

Se även:Priser
Vad är en del av tjänsten
Planering före evenemanget
Din evenemangschef börjar en diskussion om preliminär planering för att bekräfta brutto tidtabeller, producera möjliga platser och budgetar. Det kommer då att ordna försäkringar och tillstånd, kommer att vara i kontakt med lokala kommunala eller förvaltningsmyndigheter. Event Manager kan också hantera kommunikation med media och PR-kampanjer tillsammans med marknadsföringsmaterialproduktion för att säkerställa maximal uppmärksamhet av din åtgärd. Slutligen dras ett detaljerat schema.
Plats och utrustning
Med ett närstående handlingsdatum börjar din evenemangschef för att skaffa den nödvändiga utrustningen och hålla med dig vid den sista punkten i evenemanget. Det kommer att fungera för att säkerställa det bästa erbjudandet för dig, och identifierade lämpliga platser inom din budget för ditt valda datum. Det kommer också att vara kontrollen av kontrakt, förhandlingar om eventuella händelser och kommunikation med leverantörer Din evenemangschef kommer också att garantera uthyrning av utrustning, inklusive audiovisuella, banderoller, podies och belysning. Kommer att samordna alla dessa leverantörer.
Mottagande av anställda och kontakt med tredje part
Du behöver ett tillräckligt antal människor till kvalitetshändelse. Förvaltarens evenemang är att se till att alla positioner är upptagna av kvalificerad eller erfaren personal som är fullt informerad om händelsens förväntningar. Under åtgärden kommer det att övervaka personalens aktivitet för att se till att allt är bra. Din chef kommer också att vara i kontakt med tredje part inklusive talare och sponsorer.
Dagsrapport
Slutligen kommer din evenemangschef att hjälpa till med hanteringen av din händelse på en viss dag när de kommer först på scenen och kommer också att vara det sista som lämnar. Allt kommer att ha kontroll över scenerna för att säkerställa en problemfri upplevelse för alla deltagare. Hela dagen kommer att besvaras alla frågor om leverantörer och anställda och talare. Du kan bara fokusera och bara på handlingsplanen.
Vanliga frågor
Varför anställa actionkoordinator via Wilio? Du sparar nerverna
Med tanke på de flesta chefsevenemang för din planerade företagsevenemang? Letar du efter någon praktisk som blir av med stress på din bröllopsdag? För varje större händelse (och många mindre) hittar du en samordnare som tar hand om den övergripande sömlösa handlingsplanen. Minimera din stress och hitta expert som hjälper dig alla, från bokningsplatser och leverantörer att organisera hela dagen. På Wilio är det lätt att hitta en erfaren händelsechef. Oavsett om du organiserar ett bröllop, rättvist, konferens, sportevenemang, nedförsbacke, fester eller något annat, kommer den rätta mannen att ta hand om hela den lilla (och stora) småheterna i scenerna som vänder din åtgärd på en bra dag.
Vad är rollen som evenemangschef?
Hanterar preliminär planering, organisation och logistik av hela dagen. Det kommer att se till att din händelse sker smidigt, tack vare det faktum att det har allt under kontroll och övervakar eventuella problempunkter.
Vilka är fördelarna med att hyra en chef jämfört med organisationen av en händelse självhjälp?
Den största fördelen är en bra tidsbesparing och även professionell organiserad och därmed en trevligare händelse. En erfaren händelsechef kommer att använda försök och verifierade processer som fungerar.
Vilka färdigheter ska du leta efter din evenemangschef?
Det bör vara exakt, organiserat och bör ha effektiva processer och förfaranden i den rosa. Bra relationer med kvalitetsleverantörer och tredje part är nyckeln till framgång. En annan punkt för goda är tidigare erfarenhet av att förvalta framgångsrika aktier.
Har Event Managers särskilda kvalifikationer?
Din evenemangschef är inte skyldig att ha formella kvalifikationer, men många är examen. Det finns också också affärs-, kommunikations- eller marknadsföringsunitionsexamen mellan evenemangschefer.
När är det bäst att boka din tjänst?
En tillräcklig tidsförskott är väsentlig. Den är idealisk i 3-6 månader före den kommande händelsen, beroende på storlek. På så sätt kommer du att garantera tillräckligt med tid för att planera alla detaljer och utrustning av nödvändiga applikationer och tillstånd.
Vad är uthyrning av evenemangschef?
Kostnaden för att hyra en evenemangschef via Wilio kommer att bero på typen och storleken på åtgärden. Större åtgärder kommer ut för mer pengar. Faktum är att de kräver omfattande planering, långa beställningar, ett stort antal gäster, leverantörer och långdistansresor.
Vad inkluderar Event Manager-tjänster?
Din evenemangschef tar hand om alla aspekter av din dag och kommer sannolikt att lösa alla problem innan du lär dig om dem. Eftersom Event Manager inte är värt temat för evenemang eller dekorationer (även om vissa av detta erbjudande), men hanterar evenemanget och hennes scener.