Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Våt rengöring
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 616 registrerade yrkesverksamma
93 435 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Våt rengöring

Behöver du stryktjänst? Wilio hjälper dig att hitta experter på bil-, mattor- och sätesslag av hög kvalitet. Priset för rengöring av olika typer av mattor, säten och bilinredning beror oftast på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: utvinning av vatten från uppvärmda mattor, rengöring av lädersäten och fåtöljer, som kommer att tillhandahållas av en av våra 10 098 vispar i den givna kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför beställer du mattan som arter genom Wilio?
Regelbunden mattor är en nödvändighet för rena hus och välskötta mattor. Men du behöver inte få maskinen och försöka göra en matta till självhjälp. Istället hittar du en mattrengöringsexpert från din omgivning och njut av vackra rena mattor utan ansträngning och stress. Wilio är den lämpligaste platsen att söka mattabehandling. Vi hjälper dig att välja mellan de bästa nominella och granskade proffs som specialiserar sig i mattrengöring. Slösa inte på timmar som jämför erbjudanden. Ange bara din efterfrågan på mattabehandling och börja få erbjudanden från proffs från din omgivning inom några minuter.
Betalar professionell mattor artteration?
Professionell mattor är inte bara att spara tid, men garanterar också kvalitet som görs med bästa tillgängliga utrustning och kemikalier, så ditt hem kommer att vara rent och säkert och dina mattor är längre.
Hur ofta ska du dra nytta av Professional Carpet Resort?
De flesta hem eller lägenheter behöver professionell mattrapi en gång om året.
Vilken mattrengöringsmetod är bäst?
Arteringen av professionell apparat är effektiv och säker. Bra professionell rekommenderar dig det bästa valet för dina mattor för att garantera ett bra resultat.
Vad använder mattan med proffs?
Professionella har egen utrustning och kemikalier för mattrengöring. Dessa rätt rengöringsmedel och verktyg för olika material och mattanyper kommer att finnas tillgängliga.
Hur kan vi hitta matta i mitt grannskap?
Det bästa stället att hitta mattabehandling nära dig för att matcha din budget är publiceringen av Wilio-efterfrågan. Du kommer att få erbjudanden från lokala mattartärer som du enkelt kan jämföra och välja den bästa passformen för din budget.
Vad är det genomsnittliga priset på mattrengöring?
Mattmotståndskostnaderna beror på din plats, storleken på din lägenhet eller hus, antalet mattrumm och andra ytterligare tjänster som du kanske behöver - som madrass eller sätespaket.
Vad innebär att artighet av mattor?
Typiskt ligger en professionell mattan som ligger i en rengöring av ånga, kemisk rengöring eller schampo av matta (beroende på föredragna tekniker och utrustning). Men de flesta proffs kan göra mycket mer än bara rengöra dina mattor.
Tjänster
Gemensam artteration av mattan.
Innan en expert anländer, försök att mulna så många ytan av mattan genom att flytta små möbler. Golv som imponerar för att avlägsna ytor av ytor om inte dammsugning ingår i de angivna tjänsterna. Observera att uppmärksamhet ska ges till expert. Innan du lägger möbler är det perfekt om du kan vänta i flera timmar tills mattan torkar.
Ta bort fläckar från mattan
Fläckarna ibland "händer" men du behöver inte leva med dem för alltid. Titta bara upp i din omgivning av mattan manifestation som upplevs av erfarenheten av att ta bort fläckar från kaffe och vin, kritor, från penna och smuts efter inhemska valentiner. De kommer att fokusera sina ansträngningar för att avlägsna hållbara fläckar med kraftfull utrustning och kemikalier för att säkerställa att din matta kommer att se och le igen fräsch. Professionell mattorartteration hjälper din matta att se ut som ny och varar i åratal.
Gauca och klädsel
Behandla din soffa eller tygschalett för att släppa ut som nytt tack till den professionella borrningen. Experten kommer att använda speciella kemikalier och utrustning för att rengöra fläckarna och ackumulerade smuts före. Det kan ta upp till 24 timmar tills sätet är helt torrt.
Mattrica lämnar
Hitta en tjänst som också erbjuder en madrassartär i sin omgivning. Behandla madrassen i djuprengöring för att minska förekomsten av allergener som kvalster. Madrassexperten kommer att kontrollera, vakuum och dra ut.