Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Fönster Montering
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 620 registrerade yrkesverksamma
93 526 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Fönster Montering

Behöver du en fönsterinstallationstjänst? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom inriktning, transport, installation och installation av fönster. Priset för att installera fönster beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: fraktkostnader, service efter försäljning och mindre reparationer som tillhandahålls av en av våra 27 253 experter i kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför boka reparation och utbyte fönster via Wilio?
Om du behöver göra en reparation eller utbyte av Windows och du inte vill vänta längre än vad som behövs, beställ din tjänst genom Wilio. Oavsett om du bygger ett familjehus, rekonstruerar du din äldre lägenhet eller har ett fönster trasigt eller skadat av någon anledning, kör din expert genom Wilio. Detta kommer till dig hemma och reparerar eller ersätter dina fönster eller glasfyllda fönster så att det igen är fullt fungerande skyddar ditt hem och sparas. Det bästa stället att hitta en handyman som har erfarenhet av att montera och reparera Windows är Wilio. Oavsett om du behöver fixa ett husfönster eller reparera ett bilfönster, hittar vi en expertexpert i ditt grannskap som gör det.
Vad ska jag göra med ett trasigt fönster tills jag väntar på reparation?
Börja med att se till att fönsterglaset inte är gratis att inte inte väcka och inte skada familjemedlemmar eller husdjur. Om du har ett knäckt fönster och du är oroad över att vinden kommer att bryta den eller på insidan, kan du spricka sprickan med ett grovt tejp som tillfälligt förseglar det.
Vilket material behöver jag fixa fönstret?
Du behöver inte köpa något för att korrigera dina fönster om det inte styr din underhållsman. Underhållsarna tar oftast sin egen utrustning och förbrukningsmaterial och kommer att ge dig råd om det finns några delar som behövs.
Vem betalar för reparationer av Windows - hyresgäst eller hyresvärd?
Fönsterreparationer står vanligtvis mellan 50-200 euro när du bokar en tjänst via Wilio. Totala finansiella kostnader för din tjänst kommer att bero på typen och storleken på fönstret, vilken typ av reparation, platsen för fönstret, tillgång till det och tiden för att utföra verk.
Tjänster
Vad innehåller Windows Reparationstjänst?
Dina fönsterreparatörer kan hjälpa dig med olika typer av fönster (klassiska fönster, euro, plast eller aluminiumfönster) och reparationstjänster, antingen ramfixar eller byte av glasskivor eller till och med reparation av bilfönster. Det kommer att ge dig råd med den bästa lösningen (antingen med ersättning eller reparation) och använder sina specialverktyg för att utföra arbete. Vi erbjuder de vanligaste tjänsterna för att reparera fönstren:
Reparation av glasfyllnadsfönster
Ditt underhåll kommer att börja med skadebedömningen. Om omfattningen av skador på glaset tavlan inte motsvarar, kommer de att rekommendera att du byter ut hela glasfyllnadsfönstret. Men om ditt fönsterglas bara har en liten sprickbildning, ett hål eller klia, kommer de att tillfälligt fixa tätningen. Arbetare resistenta handskar kommer att ha arbetare att manipulera det trasiga fönstret för att undvika olycka. Vidare, med hjälp av en klar lack eller silikon fixa små sprickor. Om glaset är fast, kan reparatören använda en bit av transparent tejp för att förhindra ytterligare förstoring av sprickor. För större reparationer finns det ett behov av att anställa ett glasögon eller för att säkerställa att glaset ersätts. Vid byte av hela glastavlan börjar underhållsfältet med hjälp av speciella handskar och skyddsglasögon med borttagning av brutet glas och shards över kretsfönstren. Avlägsnar skadat glas och slät sedan kanterna på ramen för att ta bort alla återstående tätningsmedel. Din fönsterförändringsteknik kommer att mäta fönsterglas för att bestämma storleken på det nya glasfyllningen och lämnar ett litet mellanrum 2 - 3 mm på kanterna för att tillåta införandet. För det mesta kan glaset huggas i lokal glasering. Enligt typen av fönsterram och en glasförseglingsmetod gäller din handyman för kanterna av tätningsmedelsfönstret som är format i händerna för att bilda ett långt rep och sedan limas det till ramen. Skjut försiktigt det nya glaset i ramen och låt det hålla sig vid tätningsmedlet. Därefter appliceras runt kanterna på båda sidor av glaset nästa tmel, tar fast överskott av tätningsmedel och släpper ut det.
Reparation av fönsterramar
De vanligaste reparerade fönsterramarna är att reparera ruttna ramar (aluminium och plastfönster är mindre benägna att skada). Din reparation börjar med att lämna det mesta av det ruttna träet och sedan täcka det med några lager av flytande epoxi som absorberas i den. Efter torkning torkas epoxifillbandet och fylls med ett gap i en träfönsterram och bildar den för att blanda med resten av ramen. När denna fyllning är torr, slipar de den för att vara smidig. Vid denna tidpunkt är ramen redo för penetration och kappa. Vid omfattande fönsterramskador rekommenderas komplett utbytesfönster med ramen med ett nytt fönster till väggen.
Fönsterutbyte
När dina glasfönster inte kan repareras måste bytas ut hela fönstret. Denna intervention sker i fem steg: fokusera på nya fönster, fönsterbeställning, demontering av gamla fönster, installation av nya fönster och efterbehandling av byggtecken. Wilio Craftsman kan hyra för några eller alla dessa arbeten - du måste göra vad du behöver för att komma in i efterfrågan. När du tar bort gamla Windows Craftsman Windows Obes och försöker dra dem ut ur väggen utan skada, men ofta kommer murverk och gips i utsidan eller interiören skada. Deras axel är då föremål för efterbehandlingsarbeten (en partition av en partition och stänk, som sträcker gipset).
Reparation av bilfönster
Reparation av aút-windows rekommenderar att du anförde händerna på specialiserad bilservice för att ersätta eller reparera vindrutorna. Du hittar dem i kategorin Auto-moto på Wilio.