Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Hitta kvalificerade proffs till ett överkomligt pris

Enskikts kalkputs
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundJag är mycket nöjd med hela processen, från lyhördheten för reparationsförfrågan, det utförda arbetet, den snabba offerten och avtalet, den snabba reparationen, den utmärkta kommunikationen och det rimliga priset. Okej, tack.
profile image
Matúš K.Kund
Varför Wilio?
33 623 registrerade yrkesverksamma
93 615 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Enskikts kalkputs Pris

Hur mycket kostar enskikts kalkputs? När det gäller enskikts kalkputs tillhandahåller vi ofta följande tjänster: blandning och applicering av enskikts kalkputs, ytbehandling. Priserna på kalkputs ligger runt 3,30-6 euro per m2. Det dyraste föremålet i enskikts kalkputs är vanligtvis maskinell applicering av enskikts kalkputs. Ytterligare kostnader kan inkludera: hink, vatten, borste, vilket kostar i genomsnitt 5-20 euro. När du anger en fråga kommer vi att kontakta 22 934 leverantörer. Du behöver inte längre leta: enskikts kalkputs, hos oss får du de bästa erbjudandena och kvalitetsarbetet.

Se även:Tjänster
KalkylatorPrislista över Brizolit.

För att lära dig det korrekta priset på Brizolite, skicka frågan till våra verifierade experter, och sedan får du flera erbjudanden. Visa priserna för varje tjänst i kategorin Brizolite.

Avlägsnande18,49kr / m2
Blinkande av avel och annat gips, yttre brizolit, -0.050 t.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Plåster184,94kr / m2
Yttre gipsväggar av torrblandningar Begränsning av kärnvapen (grov) tjocklek 10 - 35 mm.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Genomslag55,48kr / m2
Framställning av yttre substratväggar med penetration under gips och beläggningar
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Ytprovning.31,44kr / m2
Med användning av ytan av oavsiktliga betong eller armerade betongmonolitiska och prefabricerade väggar av exteriör med spellande reparation till den strategierade mortaren för gips
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
2 806,38kr /
summary
create demand
Relaterad prislistaPrislistor över andra tjänster
PutsHur mycket kostar gips? För gips tillhandahåller vi ofta följande tjänster: inriktning...
Visa mer
Var dessa uppgifter till hjälp för dig?
Användbar informationVad jag behöver veta
Hur mycket kostar Brizolit? Den torra blandningen som behövs för att göra gips säljs relativt vanligt. Hennes pris varierar från 8, - euro för 25 kilo i hobbybutiker. Det kan dock också vara lägre, beroende på leverantören och den totala volymen du köper. Det är alltid bättre i början att räkna det belopp du behöver för hela projektet och köper allt material samtidigt med någon rimlig reserv. Vad påverkar priset på brizolit gips? Brizolit gips är ensam med ett av de billigaste alternativen på själva materialet. Dess mer krävande del är bara ett jobb än sig själv och tidigare förberedelse av substratet. Byggmästare från Wilio, som kommer att vädja till dig, känner till sin teknik och kan uppskatta den övergripande arbetstiden. När du tittar på de anbud du får, bör du uppmärksamma inte bara det resulterande priset, utan även applikationstekniken och försök att verifiera att leverantören kan garantera projektets löptid. Kan du spara på något sätt? Byggnadsarbete, där import av större mängd material behövs, har de transporterat transport i sitt pris. Åtminstone av den anledningen skulle du vilja skicka Brizolity gips när du letar efter mastergipset som ska listas på dem från din närmare omgivning.
Uppdaterad på: Nov 15, 2023