Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Hitta kvalificerade proffs till ett överkomligt pris

Betonggolv
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundJag är mycket nöjd med hela processen, från lyhördheten för reparationsförfrågan, det utförda arbetet, den snabba offerten och avtalet, den snabba reparationen, den utmärkta kommunikationen och det rimliga priset. Okej, tack.
profile image
Matúš K.Kund
Varför Wilio?
33 616 registrerade yrkesverksamma
93 435 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Betonggolv Pris

Hur mycket kostar ett betonggolv? Vi tillhandahåller ofta följande tjänster för betonggolv: läggning, golvbyte och reparation av enskilda skadade delar av golvet. Priserna på betongbeläggning ligger runt 4-7 euro per m2. Det dyraste föremålet inom ett betonggolv är vanligtvis att lägga golvet. Ytterligare kostnader kan inkludera: en gummihammare, grus för utjämning av golvet, en fogmaskin, som kostar i genomsnitt 10-40 euro. När du anger en fråga kommer vi att kontakta 24 977 leverantörer. Leta inte längre: betonggolv pris, du får de bästa erbjudandena och kvalitetsarbete hos oss.

Se även:Tjänster
KalkylatorPrislista över betonggolv

För att lära dig det exakta priset på betonggolv, skicka frågan till våra verifierade experter, och sedan får du flera erbjudanden. Visa priserna för varje tjänst i konkretskategorin.

Cementpoter369,89kr / m2
Cementskärmar från torra blandningar av 20 MPa-tryck, tjocklek 10 - 70 mm.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Cement självnivellerande splinter554,83kr / m2
Cement Samonivilisering Spray från torra blandningar av 25 MPa-tryck, tjocklek 2 - 40mm.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
BOXITOCEMENT Termisk isolerande screed406,88kr / m2
BOXITOCEMENT Värmeisoleringsskiva, PEWS-resistenta, låg absorberande, lågfärgad, avtäckt, klockfri, applicerad på färsk våt underliggande betong (in i färgen, i våta lokaler, i ...) Komprimering och anpassning av tryckstyrka 20 MPa-tjocklek 30 - 60 mm.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Asfaltpoter647,30kr / m2
Tiny gruvaggregat (sand) på masaniner eller betongsubstrat av monolitisk och prefabricerad, underliggande eller buffert (inte lock) under isolering (balkonger, plana tak och liknande) efter inriktning av 50 mm tjock.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Relaterad prislistaPrislistor över andra tjänster
Byta golvHur mycket kostar det att lägga eller byta ett golv? Vid läggning...
Visa mer
Var dessa uppgifter till hjälp för dig?
Användbar informationVad behöver du veta
Kostnad för betonggolv En av de viktigaste fördelarna med dekorativt betonggolv är dess pris tillgänglighet jämfört med andra alternativ, speciellt om du redan har en konkret platta redo för betning, polering eller beläggning av beläggning eller överlappning. Priset per kvadratmeter i grundläggande design är jämförbar med linoleum, vinyl, matta eller billigare keramiska plattor. Centralklassdesign är jämförbar med laminat, bambu, lövträ och dyrare kakel. Den högre designen är ungefär lika som en skiffer, sten eller marmor. Det dekorativa betonggolvet kan öka värdet på nästa husförsäljning eftersom nya ägare kan anpassa sina våningar helt enkelt utan kostnad för att avlägsna och bortskaffa eller kan bestämma sig för att lämna betongen som den är. Du bör också ta hänsyn till det långsiktiga värdet eftersom betong kommer att ge decennier av användning med mycket lågt underhåll, vilket sparar pengar i golvet. Andra element som kan påverka priset inkluderar: Lister eller tänger som behöver appliceras eller tas bort Behov av speciella kuddar Ta bort och bortskaffa befintliga golv Reparation av substratet Hämtar möbler. Verifiera din arbetsleverantör och tjänster som ingår i priset.
Uppdaterad på: Nov 15, 2023