Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Hitta kvalificerade proffs till ett överkomligt pris

Grävarbeten
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundJag är mycket nöjd med hela processen, från lyhördheten för reparationsförfrågan, det utförda arbetet, den snabba offerten och avtalet, den snabba reparationen, den utmärkta kommunikationen och det rimliga priset. Okej, tack.
profile image
Matúš K.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 499 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Grävarbeten Pris

Hur mycket kostar grävarbeten? Vi tillhandahåller ofta följande tjänster för grävarbeten: tillhandahållande av tungt schaktarbete för hus, trädgårdar och landskapsarkitektur. Muddringspriserna ligger runt 30-55 euro per timme. Det dyraste föremålet i schaktarbeten är vanligtvis muddring av ingenjörsnät. Ytterligare kostnader kan vara: borrning i marken och transport av grävmaskinen, vilket kostar i genomsnitt 10-30 euro. När du anger en fråga kommer vi att kontakta 23 159 leverantörer. Leta inte längre: grävarbete pris, du får de bästa erbjudandena och kvalitetsarbete hos oss.

Se även:Tjänster
KalkylatorPrislista över utgrävningsarbeten

För att lära dig det exakta priset på utgrävningsarbeten, skicka efterfrågan på våra verifierade experter, och då får du flera erbjudanden. Se priserna för varje tjänst i utgrävningsarbetskategorin.

Fiskbredder upp till 600 mm552,07kr / m3
Flödande av kornbredd upp till 600 mm tillflöde och packas upp med DNA i den föreskrivna profilen och examen, med utgrävning på den intilliggande terrängen för ett avstånd på upp till 3 m från spårets längdaxel eller med lastning av grävningen till Transportkomposition i berget 3 till 100 m3.
Tillsammans
m3
Ange efterfrågan
Djup sylt - handgrav1 048,94kr / m3
Djup av sylt - Handgrav i horninklass 3 - handbehandling.
Tillsammans
m3
Ange efterfrågan
Djupet av obehandlad sylt och skåror198,75kr / m3
Djup av uppackade gropar och skåror, med undantag av slitsar med sluttande väggar för underjordisk ledning, med DNA-bosättningen i den föreskrivna profilen och gradienten, i berget 3 till 100 m3.
Tillsammans
m3
Ange efterfrågan
Djup av sylt och Rhry - hand732,42kr / m3
Djup av sylt och rhry i ett begränsat (byggt) utrymme upp till 30 m3 - hand i sten 3.
Tillsammans
m3
Ange efterfrågan
Relaterad prislistaPrislistor över andra tjänster
MarkarbetenHur mycket kostar markarbeten? Vi tillhandahåller ofta följande tjänster vid markarbeten: Säkring...
Visa mer
Var dessa uppgifter till hjälp för dig?
Användbar informationVad behöver du veta
Hur mycket kostar du dig utgrävningsarbete? Behöver du gräva grunderna på ett hus, källare eller verkstad? Imponera landskapsarkitektur i trädgården eller justera uppfarten på fastigheten? Tja, vill du definitivt inte göra skovlar som det var vanligt för flera år sedan? Lösningen är att beställa mekanisering utformad för utgrävningsarbete. Visst kommer du att vara intresserad av hur mycket arbete de står. Innan du börjar gräva En gång innan Bagra sked är bit i marken, bör du sätta en plats för att kontrollera Geodet för att ställa in närvaron av alla tekniska nätverk, underjordiska vatten och gasrör. Detta kommer att undvika farliga situationer, men också med några ersättare för skador. Det rekommenderas allmänt att utrusta alla nödvändiga tillstånd för att undvika problem. Timme vs. kvantitet Det vanligaste utgrävningsarbetet tillhör utgrävning av bostäder, utgrävningspool, trädgårdsjöar, dräneringsöppningar, utgrävning för tekniska nätverk och liknande. Hur mycket kostar sådant arbete? Priset på utgrävningsarbete är beroende av vilket arbete som går. I de flesta mindre och enklare arbeten tar leverantörerna en timpris. En timmes maskinarbete kan komma ut på 17 till 30 euro, beroende på vilken maskin som används (traktorbagare, mini-digger, etc.). I allmänhet kommer de fler timmar att ta arbetet, desto lägre timmeshastighet. Kostnaden för större jord och utgrävningsarbete räknas på det dubbade materialet. Det slutliga priset för arbete kan dock ökas - Leverantörerna kan debitera Stroje-transporten och liknande. Det är viktigt att inse att kostnaden för utgrävningsarbeten också kan påverka de svåra förhållandena, till exempel: våt terräng, komplex tillgång till utgrävningsfältet (plats), trädrötter, överdrivna mängder stora stenar, bumpning till lägre vatten och Underjordiska installationer. Priset för utgrävningsarbete kan stiga eller minska även beroende på tidsfristen för genomförandet och arbetsbeloppet och dess sortiment.
Uppdaterad på: Nov 15, 2023