Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Hitta kvalificerade proffs till ett överkomligt pris

Utvändiga jalusier
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundJag är mycket nöjd med hela processen, från lyhördheten för reparationsförfrågan, det utförda arbetet, den snabba offerten och avtalet, den snabba reparationen, den utmärkta kommunikationen och det rimliga priset. Okej, tack.
profile image
Matúš K.Kund
Varför Wilio?
33 623 registrerade yrkesverksamma
93 615 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Utvändiga jalusier Pris

Hur mycket kostar externa persienner? Vi tillhandahåller ofta följande tjänster för utvändiga persienner: installation av elförberedelser för utvändiga persienner, montering av persienner, rådgivning. Priserna för exteriörskuggning ligger runt 160-300 euro per styck. Den dyraste posten inom externa persienner är vanligtvis installationen av ett automatiskt persiennkontrollsystem. Ytterligare kostnader kan inkludera: fjärrkontroll av persienner, regelbunden service och underhåll som kostar i genomsnitt 20-80 euro. När du anger en fråga kommer vi att kontakta 17 416 leverantörer. Du behöver inte längre leta efter: externa persienner pris, hos oss får du de bästa erbjudandena och kvalitetsarbete.

Se även:Tjänster
KalkylatorPrislista över yttre rullar

För att lära dig det externa externa rullpriset, skicka efterfrågan på våra beprövade experter, och då får du flera erbjudanden. Visa priserna för varje tjänst i kategorin exteriör persienner.

Externa plastgardiner791,31kr / m2
Utomhus plastgardiner Enkel konstruktion. De förbättrar de värmeisolerande funktionerna i fönstren.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Tillbehör för kontaktisoleringssystem114,10kr / m
Tillbehör för kontaktisoleringssystem - Rullprofil med integrerad tätningstejp och glas textilnät med vertikala styrprofiler av yttre rullar.
Tillsammans
m
Ange efterfrågan
Installation av den utfällda blinden386,45kr / bit
Installera den vackra blinda i en bredd på 80 cm till 260 cm.
Tillsammans
bit
Ange efterfrågan
Installation av underblind404,85kr / bit
Montering av en underblinkande blind i en bredd av 80 cm till 260 cm.
Tillsammans
bit
Ange efterfrågan
Relaterad prislistaPrislistor över andra tjänster
MarkiserHur mycket kostar utomhusskuggning? För utvändig skuggning tillhandahåller vi ofta följande tjänster:...
Visa mer
Var dessa uppgifter till hjälp för dig?
Användbar informationVad behöver du veta
Fördelar med yttre rullar du borde veta om Utvändiga persienner har olika fördelar. Förutom att hjälpa till att reglera mängden ljus i rum, samtidigt som du skyddar din integritet, hjälper till att öka säkerheten hos bostaden och den extra blicken väldigt snygg. Gör inte bara dessa, men andra fördelar med de yttre rullarna presenteras i följande rader. Fördelar med yttre rullar: Ljuskontrollmöjlighet Om du inte har persienner eller yttre persienner, så kommer du inte göra någonting med dagsljus. Men yttre persienner gör att du kan reglera mängden ljus i rummet - kan helt förhindra lätt penetration i inredningen. Skydda din integritet En annan fördel med de yttre rullarna är att de ger en fullständig integritets husägare. De utsöndrar oönskade uppmärksamhet när som helst under dagen eller på natten. Till skillnad från gardinerna finns inga luckor, genom vilka de kunde köpa dig nyfikna grannar. Du kan utöva dina personliga tillhörigheter eller arbeta utan att oroa sig från spårning eller sekretessavbrott. De fungerar som ljudisolering Utvändiga persienner är också förutom ljus och ljud. Och det är en bra nyhet för att människor har en ljus sömn. Du hör inte upptagen transport eller bullriga grannar. Tack till det varje dag du kan sova i Ružov. De fungerar som värmeisolering Utvändiga persienner Förbättra värmeisoleringen av ditt hus genom att skapa en annan "barriär". På vintern är ditt hus bättre att hålla värmen, å andra sidan, tvärtom, som persiennerna hjälper till att hålla sig i rummen trevlig chlávk. Du sparar på energiledningar Denna punkt är nära relaterad till den föregående. Om värmeöverföring mellan insidan och exteriöret reduceras, kommer du att kunna använda mindre uppvärmning eller luftkonditionering för att hålla rummen vid önskad temperatur. Externt miljöskydd Den stora fördelen med de yttre rullarna är att det också skyddar dig från externa miljöförhållanden - från stark vind, regn, stormar och så vidare. Naturligtvis kan du skydda dig även själva fönstret, men på starka stormar kan eller deras skador uppstå. Omvänt ger de yttre persiennerna absolut säkerhet från vädret. De är tillverkade av olika material som är extremt resistenta mot väderförhållanden. Den eleganta tillägget av ditt bostad Ja, de vanliga fönstren är bra, men de ser så ... vanligtvis. Däremot arbetar fönstren med externa persienner vackrare, intressanta, snygga. De produceras i olika färger, mönster och material och därmed kommer alla också att välja att passa den i alla riktningar. Dessutom kan de monteras på alla fönster, oavsett om de är de klassiska eller i icke-standardiserade storlekar eller former. Det är bäst att välja färg, design och typ av material så att mörkarna matchar det yttre designen och arkitekturen i ditt hus. Utvändiga persienner är ett övergripande val för att förbättra ditt bostad. Öka värdet på din egendom Utvändiga persienner investerar i det framtida värdet av ditt hus.
Uppdaterad på: Nov 15, 2023