Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Hitta kvalificerade proffs till ett överkomligt pris

Glasmästare
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundJag är mycket nöjd med hela processen, från lyhördheten för reparationsförfrågan, det utförda arbetet, den snabba offerten och avtalet, den snabba reparationen, den utmärkta kommunikationen och det rimliga priset. Okej, tack.
profile image
Matúš K.Kund
Varför Wilio?
33 621 registrerade yrkesverksamma
93 535 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Glasmästare Pris

Hur mycket kostar glasservice? Vi tillhandahåller ofta följande tjänster för inglasning: inglasning, glasslipning, glasskärning, montering och demontering. Priserna på glasprodukter ligger runt 50-150 euro per m2. Den dyraste produkten inom glasindustrin är vanligtvis tillverkning av säkerhetsglas. Ytterligare kostnader kan vara limning, slipning och borrning av hål i glaset, vilket kostar i snitt 10-80 euro. När du anger en fråga kommer vi att kontakta 21 085 leverantörer. Du behöver inte leta längre: glaspris, hos oss får du de bästa erbjudandena och kvalitetsarbetet.

Se även:Tjänster
KalkylatorGlazisk arbetsprislista

För att lära dig det exakta priset på Glazier fungerar, skicka efterfrågan till våra certifierade proffs, så du får flera erbjudanden. Visa priserna för varje tjänst i den glasiska kategorin.

Limmade säkerhetsglas597,67kr / m3
Glasskivor är förknippade med en säkerhetsfilm vars tjocklek säkerställer ökad styrka och motstånd av glas. Bonded Safety Glass MA skyddsfunktion, med skiftande glas återstående sina shards fångade på filmen.
Tillsammans
m3
Ange efterfrågan
Hosta.760,67kr / bit
Härdningsglas tjocklek 5 - 10mm.
Tillsammans
bit
Ange efterfrågan
Borrning.144,89kr / bit
Borrhål med en diameter av 4-16 mm, 26 - 70 mm, 70 mm.
Tillsammans
bit
Ange efterfrågan
Skärglas och speglar452,78kr / m2
Precise skräddarsydd med modern teknik. Klar glas tjocklek 6mm.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Relaterad prislistaPrislistor över andra tjänster
VäxthusHur mycket kostar växthus? För växthus tillhandahåller vi ofta följande tjänster: produktion...
Visa mer
Var dessa uppgifter till hjälp för dig?
Användbar informationVad behöver du veta
Hur mycket kostar glaset? Priset på ditt säkerhetsglas blir 260 euro per kvadratmeter. Men du kan förvänta dig att det normala priset på glas är 31 euro per kvadratmeter. Glas med dubbelglas som erbjuder de bästa isoleringskostnaderna ca 165 euro per kvadratmeter. Kostnaderna sträcker sig från 40 till 65 euro. Detta kommer att relatera till glas, men det kommer inte att inkludera material. När är det bra att ringa glasaren? Om du behöver ta bort eller byta ut glaset på fönster, dörrar, skjutdörrar eller takfönster, eller om du vill byta ut glasögon för akryl eller genomskinlig. Toss kommer också att ersättas med glasskivor, paneler, glas eller spegelfyllningar. Typ av glas Glaset kommer i flera varianter. Priset på glaspaneler beror på hur sofistikerade är: Dubbelglas (två brädor), laminerade, låga utsläpp eller härdade. Tabellglas är det billigaste. Glasstorlek Glasstorlek ökar kostnaden. Det finns en specifik ordning för stora fönster. Glasform Särskilda formfönster kräver en speciell ordning eller glasare med en färdighet att skära glaset. Detta kommer att öka priset. Prisberäkningar av olika glastyper Traditionellt glas Det är en av de minst kostsamma men har en liten grön tinge som gör att många människor väljer något annat. Tabulat glas Vid ca 31 EUR per m2 är billigt jämfört med modifierat glas. Det är färglös, transparent, solid och hållbar. Skiktglas Genom att lägga till ett flexibelt akrylskikt mellan två glasskivor bildas ett säkrare glas. Detta kan kosta upp till 260 euro per m2. Huvudglas Priset på ett sådant glas som är väldigt resistent är från ca 120 EUR för 700 mm x 745 mm x 6 mm eller 245 euro med texturerat glas. Dubbelglas Det genomsnittliga priset är cirka 165 euro per m2. Detta är det bästa glaset för att minska värmeförluster på vintern och isläckan från luftkonditionering på sommaren. Det ger också ljudisolering. Hur man fortsätter? Låt dig göra åtminstone tre prisberäkningar. Jämför priser, arbetskostnader och visa även referenser. Tack Wilio Du kan göra det redan idag.
Uppdaterad på: Nov 15, 2023