Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Hitta kvalificerade proffs till ett överkomligt pris

Infraröda paneler
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundJag är mycket nöjd med hela processen, från lyhördheten för reparationsförfrågan, det utförda arbetet, den snabba offerten och avtalet, den snabba reparationen, den utmärkta kommunikationen och det rimliga priset. Okej, tack.
profile image
Matúš K.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 499 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Infraröda paneler Pris

Hur mycket kostar infraröda paneler? För infraröda paneler tillhandahåller vi ofta följande tjänster: fokus, installation, underhåll, anslutning. Priserna på värmestrålningspaneler ligger runt 216-295 euro per styck. Keramiska infraröda paneler är vanligtvis den dyraste produkten inom infraröda paneler. Ytterligare kostnader kan inkludera: trådlös termostat, takram för montering, kromstöd för paneler, transportkostnader, som kostar i genomsnitt 10-70 euro. När du anger en fråga kommer vi att kontakta 16 368 leverantörer. Du behöver inte leta längre: infraröda paneler pris, hos oss får du de bästa erbjudandena och kvalitetsarbete.

Se även:Tjänster
KalkylatorPrislista över Infrapanels

För att lära dig det exakta priset på Infrapanels, skicka frågan till våra certifierade experter, och sedan får du flera erbjudanden. Se priser för varje tjänst i kategorin Infrapanes.

Infrapanel 250 W.4 753,90kr / bit
Infabranel från pulveriserat aluminiumplåt med 250 W-effekt.
Tillsammans
bit
Ange efterfrågan
Infrapanel 900 W.10 139,75kr / bit
Infrapanel från pulveriserad aluminiumplatta med 900 W kraft.
Tillsammans
bit
Ange efterfrågan
Infrapanel 350 W.6 440,86kr / bit
Infrapanel från ESG-säkerhetsglas med 350 W-effekt.
Tillsammans
bit
Ange efterfrågan
Infrapanel 540 W.8 759,56kr / bit
ESG Structured Glass Infrapanel 540 W.
Tillsammans
bit
Ange efterfrågan
Relaterad prislistaPrislistor över andra tjänster
UppvärmningsingenjörHur mycket kostar värme och bud? Vi tillhandahåller ofta följande tjänster för...
Visa mer
Var dessa uppgifter till hjälp för dig?
Användbar informationVad behöver du veta
Det spelar ingen roll om du ska till ny byggnad, ändra byggens funktionalitet eller rekonstruktion, värmen av termiska vågor kan alltid göras till en relativt låg kostnad. Sådan uppvärmning kräver inte praktiskt taget inget konstruktionstekniskt förberedande arbete. Bara förberedd anslutning till 230 V - antingen i uttaget eller direktkabelanslutningen. Uppvärmningsenheterna kan installeras konventionellt till befintliga lokaler (till exempel under fönstret) som en dekorativ väggdesign eller bekvämt för taket (utan möbelgräns). I installationen kommer det definitivt att ta dig det: Infabranel installation till ett vanligt familjehus håller inte längre än en dag, Installation av infraröda paneler är lika med ett sådant "problem" eftersom det gör att du monterar armaturen. Rumstemperatur: Känner som en klassisk uppvärmning, Utan luft och damm virvel, Ingen förlust av syre och fukt, Utan termiska förluster, snabbt justerat och ställt temperatur, Torka väggar, utan kondensationspar och mögel. Till skillnad från konventionella infraröda värmesystem uppvärms föremålen i rummet och tills luften sedan uppvärms. Denna metod sparar energi som behövs för att skapa ett trevligt klimat för husboende. Alla kroppar i rummet efter uppvärmning fungerar senare som en sekundär värmekälla. Och systemet innehåller inte några rör, boileryl, pannor eller skorstenar, det finns inga termiska förluster. Detta sparar 30-50% av energin jämfört med klassisk uppvärmning. En annan besparing orsakar det faktum att med en infraröd uppvärmning kommer vi att uppnå en jämförbar värmekänsla som konventionella system vid lufttemperaturen under 3-4 ° C. För att minska lufttemperaturen endast med 1 ° C sparar 5 - 6% energi. Vissa infraröda värmesystem kräver inte underhåll. De innehåller inga rörliga delar eller vätskor tankar. Efter att ha köpt får du en femårig garanti för produkttillverkningsfel. Konventionella värmesystemens liv är 15-20 år. Livet för mer sofistikerade infraröda värmesystem är över 30 år. De varar ofta upp till 50 år. Permanenta värderingar och miljöskydd Tidigare har människor å ena sidan tagits från miljön mer råvaror, som naturen har utvecklat (till exempel olja), men också slår på miljön med avfall. Infravycuring i den meningen är inte bara ekonomisk och ekologisk, utan också en förnybar form av uppvärmning om vi kommer att använda solenergi utöver energiproduktion. På så sätt kan alla bidra till ett personligt beslut för att skydda miljön.
Uppdaterad på: Nov 15, 2023