Välkommen till Wilio!

Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund

Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio!

Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund

Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in

Maskingipsar pris

Letar du efter en maskinputsare? Vi har 22 717 putsare i den här kategorin. Skicka förfrågan.

Komma igång

32 329 registrerade yrkesverksamma

85 332 lösta projekt

4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter

226 512 Ansökningsanläggningar

Maskingipsar Pris

Hur mycket kostar maskinplåster? För maskinputs tillhandahåller vi ofta följande tjänster: besiktning av byggnaden, prisberäkning, putsning av inner- och ytterväggar med putsmaskiner. Priserna för att putsa väggarna ligger på cirka 34-77 euro per m2. Det dyraste föremålet i maskinputs är vanligtvis flerskiktsgipsapplicering. Ytterligare kostnader kan inkludera: hyra av maskin, spatel, vattenpass och vält som kostar i snitt 5-50 euro. När du anger en fråga kommer vi att kontakta 22 717 leverantörer. Du behöver inte längre leta: maskingips pris, hos oss får du de bästa erbjudandena och kvalitetsarbetet.

Se även:Tjänster

32 329 registrerade yrkesverksamma

85 332 lösta projekt

4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter

226 512 Ansökningsanläggningar

Pris för: Maskingipsar

Genomsnittliga priser

Lågt pris126,00 kr/m2
Genomsnittspris163,80 kr/m2
Högt pris216,00 kr/m2
Genomsnittliga priser är endast vägledande. Det slutliga servicekursen beror på storlek, svårigheter, material, kvalitet och projektplats. Du får bara ett exakt pris från tjänsteleverantören.
Ange efterfrågan
Kalkylator

Maskingips Prislista

För att lära dig det exakta priset på maskingips, skicka efterfrågan på våra verifierade proffs och sedan får du flera erbjudanden. Se priserna för varje tjänst i kategorin maskiner.

Internt remedial gips av tak288.0kr / m2
Invändiga återställningsgips - Maskingips, Maskiner på 10 mm tjock.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Interna remediering gips väggar246.6kr / m2
Interna remediering gips väggar - maskingips, maskiner 10 mm tjock.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Utomhus Remediation Gips of Soffits306.0kr / m2
Yttre Sanuary gips sensorer - maskingips, maskiner 10 mm tjock.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Yttre Remediation Gipsväggar264.6kr / m2
Yttre remediation gips väggar - maskingips, maskinbeläggning 10 mm tjock.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Relaterad prislista

Prislistor över andra tjänster

PutsHur mycket kostar gips? För gips tillhandahåller vi ofta följande tjänster: inriktning...
Visa mer

Var dessa uppgifter till hjälp för dig?

Användbar information

Vad behöver du veta

Hur mycket kostar gips? Vi överväger plastering som ett kvalificerat jobb som innebär att man tillämpar plåster i byggandet av ett nytt hus eller i återuppbyggnaden av bostäder. Vi vet flera typer av gips - inredning och exteriör, gips, kalkcement, maskin eller hand. Det följer att plaster kan delas från olika synpunkter och om du vill ha en riktigt kvalitetsgips, måste du välja den rätta. Vad påverkar allting priset på gips? Faktorer som påverkar kostnaden för plastering är många. Trots det faktum att arbetet kan se ut, bör du inte förvänta dig samma pris att betala din granne. Den stora inverkan på priset på gips har antalet kvadratmeter, men också komplexiteten i arbetet. Det är logiskt att kanterna, hörnen, hörnen och taken är mer komplexa. Komplicerat kan också vara högt i tak (behov av att använda byggnadsställningar), tak prydnadsskenor eller andra takdekorationer. Gipspriset kan också öka den ojämna väggen eller ytan. Beräkningar av priser på olika typer av gips För närvarande tillämpas många byggföretag av gipsmaskiner. Maskinplaster har en stor fördel - tiden för ansökan är ungefär halv kortare än i handplasters. Det hör emellertid inte bara till insättningshastigheten utan också en kvalitetsdesign. Ett pris är också tillräckligt. Gipsgips är bland mycket populära gips. Det ser perfekt ut, representativt, så det används ofta i sociala utrymmen, kontor och liknande. Gipsplaster är lämpliga för både hand- och maskinansökan. Om du väljer att maskera gips flyttar prisuppskattningen runt 9 till 13 euro per m2. Lainno - cement gips kan användas i rum med högre fuktighet - badrum och kök. Sådan gips kan vara jämn eller strukturerad och kan appliceras på maskinen. Jämfört med gipsfrihet beräknas priset till 7 - 8 euro per m2. Lime gips utan den extra cementen är en klassisk andra gips. Kan vara slät, tjock eller stuckatur. Om du bestämmer dig för den här typen av gips, betalar du 10-12 euro per m2. De tidigare linjerna visar att maskinens gipspriser är olika. Och hur mycket du betalar beror på den webbplats du bor i. Om du har praktiska mästare i ditt grannskap kan det antas skördas. Maskingipsens goda hanterare kan ha planerat arbete i flera veckor, och månader i förväg och mer pengar kan ställas om gott arbete. Tveka därför inte och försök att söka efter plast på Wilio redan idag.