Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Hitta kvalificerade proffs till ett överkomligt pris

Maskingipsar
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundJag är mycket nöjd med hela processen, från lyhördheten för reparationsförfrågan, det utförda arbetet, den snabba offerten och avtalet, den snabba reparationen, den utmärkta kommunikationen och det rimliga priset. Okej, tack.
profile image
Matúš K.Kund
Varför Wilio?
33 616 registrerade yrkesverksamma
93 437 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Maskingipsar Pris

Hur mycket kostar maskinplåster? För maskinputs tillhandahåller vi ofta följande tjänster: besiktning av byggnaden, prisberäkning, putsning av inner- och ytterväggar med putsmaskiner. Priserna för att putsa väggarna ligger på cirka 34-77 euro per m2. Det dyraste föremålet i maskinputs är vanligtvis flerskiktsgipsapplicering. Ytterligare kostnader kan inkludera: hyra av maskin, spatel, vattenpass och vält som kostar i snitt 5-50 euro. När du anger en fråga kommer vi att kontakta 23 197 leverantörer. Du behöver inte längre leta: maskingips pris, hos oss får du de bästa erbjudandena och kvalitetsarbetet.

Se även:Tjänster
KalkylatorMaskingips Prislista

För att lära dig det exakta priset på maskingips, skicka efterfrågan på våra verifierade proffs och sedan får du flera erbjudanden. Se priserna för varje tjänst i kategorin maskiner.

Internt remedial gips av tak294,44kr / m2
Invändiga återställningsgips - Maskingips, Maskiner på 10 mm tjock.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Interna remediering gips väggar252,11kr / m2
Interna remediering gips väggar - maskingips, maskiner 10 mm tjock.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Utomhus Remediation Gips of Soffits312,84kr / m2
Yttre Sanuary gips sensorer - maskingips, maskiner 10 mm tjock.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Yttre Remediation Gipsväggar270,52kr / m2
Yttre remediation gips väggar - maskingips, maskinbeläggning 10 mm tjock.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Relaterad prislistaPrislistor över andra tjänster
PutsHur mycket kostar gips? För gips tillhandahåller vi ofta följande tjänster: inriktning...
Visa mer
Var dessa uppgifter till hjälp för dig?
Användbar informationVad behöver du veta
Hur mycket kostar gips? Vi överväger plastering som ett kvalificerat jobb som innebär att man tillämpar plåster i byggandet av ett nytt hus eller i återuppbyggnaden av bostäder. Vi vet flera typer av gips - inredning och exteriör, gips, kalkcement, maskin eller hand. Det följer att plaster kan delas från olika synpunkter och om du vill ha en riktigt kvalitetsgips, måste du välja den rätta. Vad påverkar allting priset på gips? Faktorer som påverkar kostnaden för plastering är många. Trots det faktum att arbetet kan se ut, bör du inte förvänta dig samma pris att betala din granne. Den stora inverkan på priset på gips har antalet kvadratmeter, men också komplexiteten i arbetet. Det är logiskt att kanterna, hörnen, hörnen och taken är mer komplexa. Komplicerat kan också vara högt i tak (behov av att använda byggnadsställningar), tak prydnadsskenor eller andra takdekorationer. Gipspriset kan också öka den ojämna väggen eller ytan. Beräkningar av priser på olika typer av gips För närvarande tillämpas många byggföretag av gipsmaskiner. Maskinplaster har en stor fördel - tiden för ansökan är ungefär halv kortare än i handplasters. Det hör emellertid inte bara till insättningshastigheten utan också en kvalitetsdesign. Ett pris är också tillräckligt. Gipsgips är bland mycket populära gips. Det ser perfekt ut, representativt, så det används ofta i sociala utrymmen, kontor och liknande. Gipsplaster är lämpliga för både hand- och maskinansökan. Om du väljer att maskera gips flyttar prisuppskattningen runt 9 till 13 euro per m2. Lainno - cement gips kan användas i rum med högre fuktighet - badrum och kök. Sådan gips kan vara jämn eller strukturerad och kan appliceras på maskinen. Jämfört med gipsfrihet beräknas priset till 7 - 8 euro per m2. Lime gips utan den extra cementen är en klassisk andra gips. Kan vara slät, tjock eller stuckatur. Om du bestämmer dig för den här typen av gips, betalar du 10-12 euro per m2. De tidigare linjerna visar att maskinens gipspriser är olika. Och hur mycket du betalar beror på den webbplats du bor i. Om du har praktiska mästare i ditt grannskap kan det antas skördas. Maskingipsens goda hanterare kan ha planerat arbete i flera veckor, och månader i förväg och mer pengar kan ställas om gott arbete. Tveka därför inte och försök att söka efter plast på Wilio redan idag.
Uppdaterad på: Nov 15, 2023