Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Hitta kvalificerade proffs till ett överkomligt pris

Mosaik
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundJag är mycket nöjd med hela processen, från lyhördheten för reparationsförfrågan, det utförda arbetet, den snabba offerten och avtalet, den snabba reparationen, den utmärkta kommunikationen och det rimliga priset. Okej, tack.
profile image
Matúš K.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 499 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Mosaik Pris

Hur mycket kostar en mosaik? För mosaikplattor tillhandahåller vi ofta följande tjänster: design, inriktning på önskad mängd, limning av kakel. Priserna på mosaikplattor ligger runt 1,2-13,8 euro per styck. Den dyraste varan i mosaikplattor är vanligtvis tillverkning av premium mosaikplattor. Andra kostnader kan vara: lim, fraktkostnader, mindre reparationer, som kostar i genomsnitt 10-70 euro. När du anger en fråga kommer vi att kontakta 22 437 leverantörer. Du behöver inte längre leta: mosaikpris, hos oss får du de bästa erbjudandena och kvalitetsarbetet.

Se även:Tjänster
Relaterad prislistaPrislistor över andra tjänster
KakelsättningHur mycket kostar det att lägga stenläggning och plattsättning? Vid läggning av...
Visa mer
KalkylatorPrislista Mosaika.

För att lära dig det exakta prismosaiken, skicka efterfrågan på våra verifierade experter, och sedan får du flera erbjudanden. Titta på varje tjänst i Mosaic-kategorin.

Keramisk mosaik542,43kr / m2
Mosaic har multilateral användning och kan övervägas enkelt och snabbt. Med mosaik, runda former, hörn med skarpa kanter och övergångar är stora. Anti-Slip Mosaic är ett idealiskt golvbeläggning för din säkerhet i badrummet med ett attraktivt utseende och lätt städning.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Glasmosaik1 075,17kr / m2
Glasmosaik är lämpliga för moderna och klassiska interiörer. De skapar ett unikt kök eller badrum, tack vare möjligheten att kombinera olika färger. Glasplattor kan användas ensamma eller endast som en körfält. Glasmosaik är bra att hålla vitt lim.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Metallmosaik1 794,93kr / m2
Det glansiga utseendet på metallen i den rostfria stålkonstruktionen gör den här mosaikmoderna och samtidigt en lyxig kakel. Kakel för smala reservdelar kan vara lim tack vare rättelse.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Stenmosaik1 254,48kr / m2
Naturstenmosaik representerar en extremt intressant typ av mosaik, eftersom de skiljer sig från lika stora linjer av andra kakel. Naturliga former och färger i samband med enskilda mosaikstenar ger unik elegans till varje rum. Förutom badrummet kan mosaiken också användas för släden av gamla byggnader, på kolumnerna, i bastun, i poolen, i köket, i sportcentra och hälsopostnader.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
348,82kr /
summary
create demand
Var dessa uppgifter till hjälp för dig?
Uppdaterad på: Nov 15, 2023