Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Hitta kvalificerade proffs till ett överkomligt pris

Fönsternät
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundJag är mycket nöjd med hela processen, från lyhördheten för reparationsförfrågan, det utförda arbetet, den snabba offerten och avtalet, den snabba reparationen, den utmärkta kommunikationen och det rimliga priset. Okej, tack.
profile image
Matúš K.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 477 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Fönsternät Pris

Hur mycket kostar fönster och dörrnät? Vi tillhandahåller ofta följande tjänster för fönsternät och dörrnät: tillverkning och installation av fönster- och dörrnät. Priserna på insektsnät för dörrar och fönster ligger runt 25-120 euro per styck. Den dyraste varan i fönster- och dörrnät är oftast tillverkning av ett automatiskt glidande insektsnät. Ytterligare kostnader kan inkludera: service efter garantitiden och handtag, som kostar i genomsnitt 10-15 euro. När du anger en fråga kommer vi att kontakta 17 549 leverantörer. Leta inte längre: fönsternät, dörrnät, du får de bästa erbjudandena och kvalitetsarbetet av oss.

Se även:Tjänster
KalkylatorPrislista Nätverk på fönster och dörrar

För att lära dig det exakta priset för fönster och dörrar, skicka efterfrågan på våra verifierade experter, och då får du flera erbjudanden. Se priserna för varje tjänst i kategorin nät på fönstren, dörrarna på dörren.

Insektsnät på fönster285,24kr / m2
Insect Insect Neck - Fast, Standard Grey Network. Frigör tillräckligt med ljus och förhindrar insekter innan de går in i inredningen.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Insektsnät på dörren285,24kr / m2
Dörrinfektionsnät - fast, standardgrå nät. Frigör tillräckligt med ljus och förhindrar insekter innan de går in i inredningen.
Tillsammans
m2
Ange efterfrågan
Samråd460,06kr / Allt
Samråd när du väljer insektsmask på dörrar och fönster.
Tillsammans
Allt
Ange efterfrågan
Installation552,07kr / timme
Timpris när du installerar insekter på dörrar och fönster.
Tillsammans
timme
Ange efterfrågan
Relaterad prislistaPrislistor över andra tjänster
MarkiserHur mycket kostar utomhusskuggning? För utvändig skuggning tillhandahåller vi ofta följande tjänster:...
Visa mer
Var dessa uppgifter till hjälp för dig?
Användbar informationVad behöver du veta
Hur mycket kostar nettor på Windows? Fönstermaskpriset beror på deras storlekar, material och fönstertyp. Det genomsnittliga priset varierar från 30 till 40 euro. Typer nät på Windows Du möter normalt tre typer av nät. Utdragningen är utformade för nedladdning från fönstret. Sidofasta ämnen används vanligtvis för skjutdörrar och fungera som en del av dörren. Suspensionen är inställd i ramen som ska öppnas eller stängas som persienner. Typer av grillar till insektsnät Gridtypen har en inverkan på kostnad. Dessa inkluderar: polyester eller polypropen och aluminium av rostfritt stål. Polyester är den vanligaste i form av nät och rengöras rent med tvål och vatten. Det är resistent mot klo husdjur, idealiska för bostadshus. Rostfritt stål är fastare än polyester. Det ger säkerhet och finns i olika färger. Aluminium kan vara en ersättning för rostfritt stål och har fördelen av mindre rostning. Typ av fönster och dörrar Utdragningsfönsterramarna är lämpliga för nästan alla fönster. Deras pris är högre på grund av material och installation. Klassisk dörr med glidande öppningar håller nätet på sin plats och skyddar inredningen från flygande insekter. Maskan kan också göras för att mäta. Vanligtvis tillverkad av aluminium, det är installerat enligt typ av fönster eller dörr du har. Kostar Om du beställer mer än ett nät kan priset vara lägre. Kostnaderna beror på arbete och netto nummer. Emellertid kan priset öka om du har en icke-standard typ av dörrar eller fönster. Genomsnittliga kostnader Material och installation av insekter 400 - 2600 EUR Fast material och installation av insektsnät 250 - 400 EUR Material och installation av lutning Montering mot insekter 205 - 4,200 EUR Material och installation av insekts glidnät 250 - 4,200 EUR Hur man fortsätter? Det är idealiskt att få minst tre citat. Verifiera hänvisningen till enskilda experter, deras arbete och uppleva också Wilio.
Uppdaterad på: Nov 15, 2023