Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Hitta kvalificerade proffs till ett överkomligt pris

Trästaket
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundJag är mycket nöjd med hela processen, från lyhördheten för reparationsförfrågan, det utförda arbetet, den snabba offerten och avtalet, den snabba reparationen, den utmärkta kommunikationen och det rimliga priset. Okej, tack.
profile image
Matúš K.Kund
Varför Wilio?
33 616 registrerade yrkesverksamma
93 435 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Trästaket Pris

Hur mycket kostar trästaket? För trästaket tillhandahåller vi ofta följande tjänster: platsundersökning, trästaketdesign, staketkonstruktion och installation. Priserna på trästängsel ligger runt 15-35 euro per m2. Det dyraste föremålet i trästaket är vanligtvis lönnträ. Ytterligare kostnader kan omfatta: utrustning för att gräva fundament, slipmaskin, lack för trä, som kostar i genomsnitt 15-60 euro. När du anger en fråga kommer vi att kontakta 25 501 leverantörer. Leta inte längre: trästaket pris, du får de bästa erbjudandena och kvalitetsarbete hos oss.

Se även:Tjänster
KalkylatorPrislista över trästaket

För att lära dig det exakta priset på trästaket, skicka efterfrågan på våra beprövade experter, och då får du flera erbjudanden. Se priserna för varje tjänst i kategorin trästaket.

Staket kolumn neimempnová721,28kr / bit
Overture of Fence Unimprogressed Träposter och brister med en diameter på 100-150 mm med slumpad och komprimering, men utan hästens kollaps
Tillsammans
bit
Ange efterfrågan
Staket kolumn impregnerad776,77kr / bit
Utrustning av trästänge kolumner och bågar med en diameter på 100-150 mm med slumpad och komprimering, men utan sleeving av brunnen, impregnering av den nedre delen av glidbanan eller tjären före avveckling
Tillsammans
bit
Ange efterfrågan
Trästaket Lamella.517,84kr / bit
Trä staket lamella 180 x 180 cm naturligt impregnerat
Tillsammans
bit
Ange efterfrågan
Trästaket591,82kr / bit
Trä staket 178 x 80 cm naturligt impregnerat
Tillsammans
bit
Ange efterfrågan
Relaterad prislistaPrislistor över andra tjänster
Staket och grindarHur mycket kostar staket och grindar? Vi tillhandahåller ofta följande tjänster för...
Visa mer
Var dessa uppgifter till hjälp för dig?
Användbar informationVad behöver du veta
När man bygger ett trästaket är en faktor att bestämma för många pris. Goda nyheter är att trästaket hör till marknaden för solida staket till det billigaste. Därmed erbjuder de inte bara kvalitetsskydd och livstid, utan också naturligt material. Priset på ett trästaket bestäms för en gemensam mätare. Kostnaden för ett trästaket är från 40 till 100 och fler euro. Naturligtvis beslutar ett antal faktorer om det resulterande priset. Den dyraste delen av ett trästaket är naturligt material och arbete. Materialet kan delas upp i två kategorier. Den första är slovakiska skogar. Mjuk, såsom acatas, gran eller tall. De tillhör det billigaste överföringsstaketet. Det är dock nödvändigt att räkna med regelbundet underhåll och lägre livslängd. Ekstängsel är massiva, träsjuka, men priset är något högre. Det är ett slovakiskt trä, så trä är tillgängligt, vanligtvis är det inte nödvändigt att vänta och med en tomt med tiotals år på lämplig vård. Exotiska skogar - kommer från Sydamerika eller Afrika. Här är priset högst. Samtidigt har de exotiska inte bara namn, men också en titt. Detta är kampen mot ett långt liv. Dessa är massiva staket som förtjänar kvalitetsbeslag, bearbetning och därmed ökar priset för arbete. Det var dock en skam att göra ett sådant staket. Kosttillskott till ett trästaket mäts olika. Du kan använda toppen av smide, olika lyxiga tillbehör eller utklipp. Den mer krävande bearbetningen, det här är naturligtvis det högre priset på staketet. Till priset påverkar också ytbehandlingen du bestämmer dig för att behandla och måla. Trägärde du måste måla kvalitetslacker vars pris också varierar. Här är det lämpligt att ge råd med en snickare som rekommenderar lämplig grundläggande målning och beläggningar. För priset på Torba att skilja om det är en byggnad av ett nytt staket eller till exempel reparera det. Orpava vid trä semi-semiers är enklare, det är möjligt att ersätta endast skadade paneler och är därför också ett trästaket som är betydligt billigare än vid andra typer av staket. Kostnaden för arbete för stabilitet och underhåll och renovering av ett trästaket varierar från regionen och kvaliteten. Du kan dock jämföra olika mästare och snickare till Wilio, som kommer att bli biten som referenser och citat. Hitta din mästare, scrims av det perfekta trästaket till det mest föredragna priset.
Uppdaterad på: Nov 15, 2023